Přejít k hlavnímu obsahu

WD My Passport X rozšiřuje kapacitu Xbox One

16. 6. 2015 | 08:29 Všechny hry
Společnost WD, součást Western Digital, s vedoucím postavením na trhu ukládání dat přináší i na český trh přenositelný externí pevný disk My Passport X určený pro počítačové hráče. Tento štíhlý 2TB externí disk po připojení k herní konzoli Xbox One nebo ke stolnímu počítači poskytuje tolik potřebnou dodatečnou kapacitu. Počítačoví hráči získají prostor až pro 50 dalších herních titulů, a zbaví se problému s mazáním dříve pořízených her. Vyhnou se také nepříjemným hlášením typu „Nedostatek paměti na disku“, když chtějí načíst dříve rozehranou hru.
Výchozí obrázek

Společnost WD, součást Western Digital, s vedoucím postavením na trhu ukládání dat přináší i na český trh přenositelný externí pevný disk My Passport X určený pro počítačové hráče. Tento štíhlý 2TB externí disk po připojení k herní konzoli Xbox One nebo ke stolnímu počítači poskytuje tolik potřebnou dodatečnou kapacitu. Počítačoví hráči získají prostor až pro 50 dalších herních titulů, a zbaví se problému s mazáním dříve pořízených her. Vyhnou se také nepříjemným hlášením typu „Nedostatek paměti na disku“, když chtějí načíst dříve rozehranou hru. Navíc mohou hráči případně přenášet uloženou hru na jiné systémy. 

„Velikost složek s uloženými hrami roste. Jedna hra zabere až 36 GB a očekává se, že kapacita dále poroste,“ říká Tony Tate, viceprezidenta generální manažer WD pro řešení ukládání dat, a dodává: „Uživatelé herních konzolí mohou ukládat do prostoru 500 GB, který je dostupný na vestavěném pevném disku, pouze přibližně deset her s celkovou kapacitou 365 GB. My Passport X poskytuje rychlý a snadný způsob jak navýšit kapacitu a umožňuje rozšířit sbírku her, kterou může mít uživatel stále u sebe.“

Možnosti připojení USB 3.0 poskytují uživateli rychlý přístup a ukládání dat na přenosný disk a to bez nutnosti dalšího externího zdroje napájení. My Passport X je odolný, přenosný spolehlivý pevný disk v moderním designu a je navržen tak, aby odolal i případným nechtěným drobným otřesům. Jeho připojení je bezproblémové. Stačí sledovat instrukce na monitoru a užívat si více prostoru pro zálohování, ochranu a ukládání her ale i dalšího digitálního obsahu.

Externí přenosné disky My Passport X 2 TB jsou dostupné v internetovém obchodě WD store wdstore.com a u vybraných prodejců a distributorů. Doporučená koncová cena je 3 999 Kč. Záruční podmínky a další informace najdete na support.wdc.com/warranty