Přejít k hlavnímu obsahu

Predator Cup o 12 000 Kč ve středu pokračuje

5. 12. 2016 | 19:34 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Červená a černá není jen sudá a lichá. Jsou to také barvy značky Predator od Aceru. Když už se ta červená hodí také k času vánočním, rozhodli jsme se právě ve spolupráci s Acerem uspořádat Predator Christmas Cup. Hrát se bude o 12 000 Kč a věcné ceny predátoří značky!

Od soboty 26. listopadu proběhnou v sobotu a středu čtyři kvalifikační turnaje, odkud postoupí vždy dva nejlepší týmy do velkého finále, kde bude ve hře 8 000 Kč pro vítěze a polovina pro poraženého finalistu. Mimo to se v průběhu celé série rozdají i tři krásné ceny.

Každý hráč se zapojí do slosování už samotnou registrací do turnaje, konkrétně jde o myš Acer Predator Gaming Mouse by SteelSeries. Čím víc kvalifikací odehrajete, tím větší šance máte! Druhou cenou je tablet Acer Predator 8 GT-810, jenž si odnese MVP velkého finále. Velký lákadlem pak je cena čísla tři, která bude stejně jako MVP vyhlášena při vysílání finálového turnaje na kanále Ivana "Dev1" Lazarova. Jde o herní monitor 27" Acer XB271HKbmiprz Predator, který si odnese jeden z diváků živě komentovaného finálového streamu!

Štítky: Predator Cup
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.