Přejít k hlavnímu obsahu

Predator Christmas Cup vyvrcholí v sobotu

9. 12. 2016 | 00:39 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Je to konečně tady. Máme tu prosinec a poslední dvě adventní neděle nás dělí od Štědrého dne. Ještě před tím však přijde nadílka od Predatora, turnajová série Predator Christmas Cup totiž v sobotu 10. prosince vyvrcholí a mimo účastníky bude hrát o věcné ceny také každý z vás.

Všechny čtyři kvalifikační turnaje se nám v podstatě podařilo, za což vám, hráčům, dlužíme velký dík! Z napínavých dvoutýdenních bojů nám vzešla osmička postupujících: Fraternitas, NineLives, teamdildo, Darkness, fsociety, illusion wolf, Prochazime Me Pust a Eclot Gaming. Překvapivě se do sobotního finále probojovala jen hrstka známých týmů, ze zúčastnených chybí například NecroRaisers, eEriness nebo Gunrunners, tedy finalista MČR 2016.

Ve finále se bude hrát o krásných 12 000 Kč. Dvě třetiny bere vítěz, poražený třetinu. Čtvrtfinálové dvojice byly rozlosovány, tyto zápasy se odehrají ve formátu BO1. V semifinále už přejdeme na dvě vítězné mapy, tedy BO3. Celé klání bude okořeněno živým komentářem prvního člena Síně slávy česko-slovenského esportu Ivana "Dev1" Lazarova.

Každý hráč se účastí v jednotlivých kvalifikacích zapojil do slosování o herní myš Acer Predator Gaming Mouse by SteelSeries, jejíž výherce bude vylosován právě Dev1m přímo na sobotním streamu. Druhou věcnou cenou je tablet Acer Predator 8 GT-810, jenž si odnese MVP velkého finále, nehraje se tak pouze o cash. Kromě elitních týmů je velkým lákadlem na sledování živého přenosu je herní monitor 27" Acer XB271HKbmiprz Predator. Co pro jeho výhru musíte udělat? Sledujte stream v sobotu od 18:00 na kanále Twitch.tv/TVDEVi a vše se jistě dozvíte!

Štítky: Predator Cup
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.