Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž o 27" herní monitor Acer Predator

10. 12. 2016 | 18:30 Všechny hry
Výchozí obrázek

EDIT #2: Děkujeme všem za odpovědi! Sešlo se vás opravdu mnoho, vyhrát však může jenom jeden. Jestli jsi to byl právě ty, tak jsi byl kontaktován skrze soukromou zprávou. Výherci gratulujeme!

EDIT: Kvíz byl právě ukončen. Výherce bude vylosován v pondělí a stejný den následně i kontaktován prostřednictvím soukromé zprávy na webu PLAYzone.cz.


Turnajová série Predator Christmas Cup o 12 000 Kč v sobotu vyvrcholí a při této příležitosti jsme si pro všechny hráče a hráčky připravili soutěž o něco speciálního! Partner série Predator nám pro soutěž věnoval prvotřídní monitor 27" Acer XB271HKbmiprz Predator s výtečným panelem a hráči oblíbenou frekvencí 144 Hz, který musíš mít!

Celý turnaj je od 18:00 živě vysílaný na Twitch kanále Ivana "Dev1" Lazarova, žijící legendy esportu u nás a populárního komentára, jehož streamy pohání právě produkty Predator. Když to přeženeme, co říkáš na tenhle speciální kousek?! Ale už dost řečí.

Právě sledováním Dev1ho komentovaného přenosu získáš mimo super programu na sobotní večer také správné odpovědi na otázky níže. Tři správné odpovědi zařadí do slosování každého z vás! Soutěž trvá pouze do neděle 20:00, kdy bude vyhlášen vítěz. Na co ještě čekáš?

Štítky: Predator Cup
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.