Přejít k hlavnímu obsahu

ONOG Major: StanCifka končí v TOP 12

18. 3. 2017 | 12:51 Hearthstone
V tomto týdnu se v americkém Austinu koná poměrně prestižní Hearthstone turnaj, s názvem ONOG Major Circuit Austin. Mezi účastníky nalezneme kromě četného amerického zástupu  i množství hráčů z jiných zemí a svou cestu do Texasu nalezl i jeden český zástupce. A není jím nikdo jiný, než StanCifka.UPDATE: Tak bohužel. StanCifka očividně dnes neměl den a prohrává ve winners bracket a následně hned i v losers bracket. V turnaji tak končí mezi nejlepší dvanáctkou.
Výchozí obrázek

V tomto týdnu se v americkém Austinu koná poměrně prestižní Hearthstone turnaj, s názvem ONOG Major Circuit Austin. Mezi účastníky nalezneme kromě četného amerického zástupu  i množství hráčů z jiných zemí a svou cestu do Texasu nalezl i jeden český zástupce. A není jím nikdo jiný, než StanCifka.


UPDATE: Tak bohužel. StanCifka očividně dnes neměl den a prohrává ve winners bracket a následně hned i v losers bracket. V turnaji tak končí mezi nejlepší dvanáctkou.


Nejúspěšnější čech v Hearthstonu na tamním turnaji docela válí. Turnaje se mělo účastnit 128 hráčů, nicméně část z nich nakonec zřejmě nedorazila, což bylo i důvodem úvodní kontumační výhry českého hráče. Celý turnaj se hraje formátem double elimination BO5 a není tedy divu, že se hraje již několik dní.

{#Česká Republika} Stanislav Cifka se i po ćtvrtém kole stále drží ve Winners Bracketu a v horním pavouku došel až do čtvrtfinále, což se rovná TOP 12. Výpis jeho zápasů je k nalezení níže. Dalším soupeřem Standy bude {#Německo} XiXo, ještě stále člen CLG. Dnešní program by měl začít ve 14:00 tamního času, což je 20:00 času našeho.

{#Česká Republika} StanCifkaw/o{#Spojené státy americké} Jordan Milberger
{#Česká Republika} StanCifka3:0{#Spojené státy americké} McBee
{#Česká Republika} StanCifka3:2{#Belgie} Maverick
{#Česká Republika} StanCifka3:2{#Spojené státy americké} Muzzy
{#Česká Republika} StanCifka1:3{#Německo} XiXo
{#Česká Republika} StanCifka2:3{#Ukrajina} Fenom

Celý zbytek zápasů by měl být odehrán dnes. Prizepool pro turnaj činí 10 000 dolarů (cca 250 000 korun), přičemž část z něj získá 16 nejlepších. Český hráč má zatím jistých 200 dolarů, vítěz turnaje si odnese 4 000 $.


Zdroj: Bracket