Přejít k hlavnímu obsahu

Novinky a update pro PUBG

16. 10. 2017 | 22:42 PUBG: Battlegrounds
Herní studio Bluehole dnes vydalo oznámení o tom, co s hrou Playerunknown's Battlegrounds zamýšlí do budoucna, nejbližší novinky a patch notes. Pojďme se na to společně vrhnout.VERZE 1.0 A XBOX PREVIEW
Výchozí obrázek

Herní studio Bluehole dnes vydalo oznámení o tom, co s hrou Playerunknown's Battlegrounds zamýšlí do budoucna, nejbližší novinky a patch notes. Pojďme se na to společně vrhnout.

VERZE 1.0 A XBOX PREVIEW

Oboje zmíněné se studio chystá vydat ke konci roku, takže se máme na co těšit, jelikož prý pracují dnem i nocí, aby nám hru udělali co nejlepší. Co můžeme čekat? Největší bombou budou nejspíš nové schopnosti postavy, to jak bude moct skákat, šplhat a lézt přes překážky, které se nám postaví do cesty. Čeká nás také slibovaná nová pouštní mapa, nová vozidla a také 3D replaye. Co přesně přijde, je však zatím ve hvězdách.

TESTOVÁNÍ NOVÝCH FUNKCÍ

Vývojářský tým se chce momentálně co nejvíce soustředit na stabilizaci hry, aby byla při vydání perfektní. Proto nechystá žádné velké patche pro běžné servery, vyjma toho, který si dnes ještě ukážeme. Ovšem na testovacích serverech to bude jiná. Testování bude rozděleno do alespoň tří fazí, přičemž v první by se měl zpřístupnit systém překonávání překážek, v druhé se k němu přidá pár dalších věcí a ve třetí už by se měl testovat všechen nový obsah, tedy i nová mapa. Testování bude probíhat okolo 2-4 týdnů.

PATCH NOTES

A na závěr, nový update, sice jeden z těch menších, ale i ten stojí za zmínku. Gameplay nám omezí počet zbraní na startovním ostrově, protože ovlivňoval loot na severovýchodní části Erangelu. Odstraněny byly i bugy, které se ve hře nacházely, ku příkladu byla odstraněna animace ohně v letadle, pokud vás předtím někdo zapálil molotovem. Dále odstraněn bug, jenž vám umožňoval držet pánvičku a primární zbraň najednou a jako poslední byla opravena chyba blikajících ikon zbraní ve spectator módu.

Co na toto všechno říkáte? Těšíte se na plnou verzi hry, popřípadě až si jí budete moci zahrát na Xboxu? My jsme celí napjatí a určitě vás budeme informovat o dalších novinkách!

V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.