Přejít k hlavnímu obsahu

KETUBOR a teCkoO představují zbrusu nový tým

23. 1. 2019 | 17:55 Counter-Strike 2
Po rozpadu Gunrunners dlouho zvažoval, co bude dál. KETUBOR patří mezi zkušené veterány domácí scény a trenérského křesla se nevzdá ani nadále. Pro své pokračování si vybral novou sestavu, jejíž složení vybral společně s teCkem, se kterým se po čtyřech letech potká pod jednou střechou.
KETUBOR a teCkoO
KETUBOR a teCkoO

Ačkoliv poslední společná soutěž bývalých Gunrunners, Alienware Game Arena, ještě není u konce, trenér Michal 'KETUBOR' Csontoš nelenil a je připraven se posunout opět o krok dále. Tentokrát se však nepřidá k hotovému týmu, nýbrž si pod křídly organizace VENI VIDI VICI poskládá nový. Sám v tom však nebude a jak vás jistě napadne, zkušený kouč spojí síly s in-game leaderem Tomášem 'teCkoO' Koširerem, jehož před rokem vystřídal v eXtatus.

Tato dvojice zvažovala dát dohromady partu čistě slovenských hráčů a pokusit se ji vycepovat vstříc nejvyšším příčkám domácích turnajů. To nakonec nebude tak úplně pravda, v sestavě se totiž nachází i jeden český hráč, kterého KETUBOR v teaseru na své fanpage jako ďáblíka. Řeč je o Martinu 'zur1s' Slámovi, který tak dostane svou další šanci v sestavě se svým staronovým kapitánem a jedním ze zakladatelů VENI VIDI VICI, právě teCkem.

Zbylá trojice je složena z nadějných slovenských střelců, kteří ještě nedovršili 18 let, a zejména poslední jméno leckoho jistě překvapí. Nová sestava 3V se stanem domovem úderného 17letého dua – zatímco Tomáš 'zyored' Cvaniga si naposledy zahrál za Eclot Gaming, pro Adama 'ZeD' Bartka půjde po výhře velkého finále CZSK FPL o zajímavou šanci. Pátým článkem týmu je další účastník loňského MČR, bývalý hráč eEriness Tomáš 'system' Zemko. Pro širokou veřejnost sice půjde o nejméně známou tvář této sestavy, ale už v 15 letech to není žádný zelenáč.

GRS vs. VVV

V eXtatus se minuli, na podzim stáli proti sobě, nyní však KETUBOR i teCkoO obléknou stejný dres.

KETUBOR se k novému týmu vyjádřil následovně:

Moje slová k tomu by asi boli skôr písmenka: T-Z-Z-Z-S. Áno, to sú oni, päť chlapcov, čo sa dali na túto bláznivú jazdu! Verím, že sme s Tomášom zvolili správne každého jedného hráča, tak aj našu spoluprácu, aspoň ukážeme ľudom, že „všetko sa dá, ak sa chce“. Ak si hráči v teame zoberú moje získané vedomosti a skúsenosti a všetko do seba správne zapadne, tak sa nebojím tento rok zabojovať o čokoľvek. Samozrejme ďakujem každému, kto nás podporí a nemôžem zabudnúť na hejteros, však štyri roky som sa smial. Ďakujeme a držte palce!

Nová sestava VENI VIDI VICI:

 Slovensko Tomáš 'teCkoO' Koširer
 Česká republika Martin 'zur1s' Sláma
 Slovensko Tomáš 'zyored' Cvaniga
 Slovensko Adam 'ZeD' Bartko
 Slovensko Tomáš 'system' Zemko

 Slovensko Michal 'KETUBOR' Csontoš – trenér

Štítky: VENI VIDI VICI
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.