Přejít k hlavnímu obsahu

ESL One Cologne se odehraje bez diváků, IEM Melbourne je přesunuto na rok 2021

7. 5. 2020 | 08:27 Counter-Strike 2
ESL oznámilo, že dva nadcházející turnaje, ESL One Cologne a IEM Melbourne, nebudou v roce 2020 pořádány živě, a to kvůli současným omezením pohybu v Německu a Austrálii.
ESL
ESL

Oznámení navazuje na německé rozhodnutí vlády, kvůli kterým žádná velká shromáždění nemohou být pořádána do konce srpna z důvodu pandemie koronaviru. Toto rozhodnutí se bohužel týká i ESL One Cologne, které se mělo pořádat 6. až 12. července u našich sousedů, tedy téměř za humny. S podobnou situací v Austrálii se ESL rozhodlo přesunout IEM Melbourne na rok 2021. Všechny zakoupené lístky budou platné pro přesunutý turnaj, či můžete zažádat o vrácení peněz do konce roku 2020. 

IEM Melbourne

ESL One Cologne bude minimálně pro diváky pořádáno online. Na tento turnaj se budeme moci podívat pouze z domova 21. - 30. srpna, avšak brzy se dočkáme bližších informací. ESL se snaží najít řešení, které bude nejbezpečnější pro diváky a hráče. Zatím nevíme, jestli bude turnaj pořádán čistě v online podobě, či jako LAN turnaj.

ESL také oznámilo, že dalšího živého turnaje v Kolíně se dočkáme až 16. – 18. července 2021, zatímco IEM Melbourne bylo přesunuto na rok 2021, prozatím bez upřesnění data.