Přejít k hlavnímu obsahu

Nejnovější update přináší nerf Twin Slice, většina změn se ale dotýká pouze Battlegrounds

18. 6. 2020 | 15:14 Hearthstone
Včerejšek přinesl do Hearthstone nový patch, který toho do hry sice přináší opravdu hodně, na druhou stranu ale z větší části pouze pro mód Battlegrounds. Co se mění tam i na zbytku HSka?
HS patch 17.4.1
HS patch 17.4.1

Jste-li fanoušky Hearthstone Battlegrounds, pak vás určitě potěšil do hry dnes přidaný patch označený 17.4.1. Ten se totiž z větší části soustředí právě na ně, upravuje v nich totiž několik hrdinů, jako třeba Reno Jacksona a Lorda Jaraxxuse, jimž o jedna zlevňuje Hero Power, i spoustu minionů, u nichž zase například měnil zařazení do jednotlivých tierů. Tím ještě o trošičku více upravuje obsah celých Battlegroundů, který byl v poslední době nejvíce ovlivněný obřím patchem 17.4, a posílá tak tento oblíbený herní mód, založený na principech Hearthstone v kombinaci se žánrem autochess her, ještě o kus dál.

Battlegroundy ale samozřejmě stále nejsou na HSku tím hlavním, a i když by se to dle posledních patchů, které se právě jim věnují primárně, zdát mohlo, v Blizzardu nezapomínají ani na klasický Constructed. Ten nejnovější patch ovlivňuje nerfem stěžejní karty všech archetypů Demon Huntera Twin Slice, která nově, stejně jako skrze ní generovaný Second Slice, sice bude vašemu hrdinovi přidávat rovnou dva body útoku, zato ale bude, což opět platí i o Second Slice, stát jednu manu.

Twin Slice

Mimo tohoto nerfu se Constructed módu bohužel vlastně nic jiného netýká, všechny fanoušky Hearthstone ale určitě potěší ještě to, že tato aktualizace do hry přidává novou adventuru Trial by Felfire Story. Jejích pět kapitol si zdarma může pro zpestření klasického HSka zahrát každý, za jejich splnění vás navíc Blizzard odmění speciálním card backem. To je ale z nových změn už opravdu všechno. Co na ně říkáte?

miluju videohry a hlavně ligu legend