Přejít k hlavnímu obsahu

Blade byl jako první domácí streamer pozitivně otestován na koronavirus!

11. 9. 2020 | 19:45 Twitch.tv
Situace kolem koronaviru se stále nezlepšuje, ba právě naopak, a nyní úplně poprvé zasahuje streamery z domácího působiště. První obětí z řad českých streamerů se tak stává CS:GO profík blade, který o své situaci informoval veřejnost na sociálních sítích.
Blade covid-19
Blade covid-19

Současná nepříjemná situace, která se stále točí kolem koronaviru a nebere žádné konce, už naneštěstí zasáhla i domácí streamerskou scénu. Po světě se již nakazilo mnoho esportových osobností a hráčů, kam se řadí například i Casper, profesionální hráč za tým Liquid v Apexu a zároveň první nakažený ze světa esportu. Nešťastné prvenství na domácí scéně však nyní bohužel získal oblíbený český streamer.

Blade

Profesionální CS:GO hráč a streamer, Roman 'blade' Pilný, na svém Facebooku čerstvě zveřejnil status, kde sděluje veřejnosti nepříjemnou skutečnost a potvrzuje, že byl opravdu pozitivně otestován na covid-19. I přes tuto nemilou informaci však vypadá, že si zachoval dobrou náladu a své fanoušky jistě potěšil sdělením pro odlehčení situace, že bude mít alespoň více času streamovat, nezapomeňte se tedy zastavit.

Poslední sprnový víkend navíc pořádal komunitní sraz se svými fanoušky, a protože je blade i aktivní sportovec, na této akci nechyběl ani hokej. Právě tento faktor, že blade nesedí celé dny pouze doma, ho pravděpodobně ohrozil daleko víc, než běžné full-time streamery. Nyní můžeme jen doufat, že se nákaza nerozšířila právě na zmíněném srazu. My teď Romanovi přejeme pevné nervy a hlavně ať se brzy uzdraví!

Štítky: blade, koronavirus