Přejít k hlavnímu obsahu

Nové promo ve FIFA 23: Speciální karty a vylepšování přes úkoly

6. 7. 2023 | 20:30 EA SPORTS FC 24 Preview
EA Sports si pro hráče FIFA 23 připravili zbrusu nové promo. FUT Level Up zaujalo už designem karet. Zajímavostí je ale také možnost vylepšovat karty skrze plnění úkolů. Mezi fotbalisty, kteří by se měli v promu ukázat, nechybí Renato Sanches nebo Alphonso Davies. Potvrzena už je oficiálně záložník Chelsea.
Nové promo ve FIFA 23: Speciální karty a vylepšování přes úkoly
Nové promo ve FIFA 23: Speciální karty a vylepšování přes úkoly
Zdroj: EA Sports

Další novou akci mají v plánu vývojáři z EA Sports. Do fotbalové pařby FIFA 23 dorazí promo Level Up již v pátek 7. července. Začátek bude jako tradičně v 19:00. Chybět samozřejmě nemohou ani speciální karty.

Podle leakera Fut Sheriffa se nové FIFA kartičky dočkají dva oblíbenci EA Sports - Renato Sanches a Alphonso Davies. Potvrzený je Enzo Fernández.

Karty z proma Level Up budou moci hráči vylepšovat. Jak na to? EA Sports vydají ve FIFA 23 určitou sadu úkolů, kterou budou muset hráči splnit. Když budou úspěšní, karta bude vylepšena.

Štítky: FIFA 23, Level Up
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).