Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot jako obhájce a premiérová účast SINNERS. Kdo se stane mistrem Slovenska?

2. 9. 2023 | 13:53 Counter-Strike 2 Turnaj
Agrokomplex Nitra bude na přelomu září a října hostit další ročník Mistrovství Slovenska v elektronických sportech. Nejvíce očekávaný je tradičně turnaj v Counter-Striku, který tento týden poznal většinu svého obsazení. O poslední místenku si ale může zahrát naprosto každý.
Dynamo Eclot na MSR 2022
Dynamo Eclot na MSR 2022
Zdroj: Y-Games

MSR v CS:GO letos nabídne boje o 400 tisíc korun. V rámci netradičního formátu se utká šestice týmů, z nichž pět obdrželo přímou pozvánku. Chybět mezi účastníky nemůže Dynamo Eclot, nejlépe umístění CZ/SK tým v jarní Y-Games PRO Series, ale hlavně také obhájce prvenství z loňského ročníku.

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

Poprvé na Slovensko zavítají také SINNERS, kteří do své sbírky titulů mohou přidat další dosud chybějící trofej. Konkurence ale bude opravdu tvrdá, ta nejlepší z domácí scény. Další dvě Wild Card pozvánky si totiž vysloužili Sampi.Tipsport a ENTERPRISE, třetí a čtvrtý tým v aktuálním EPLAYER Rankingu. Pátý pozvaný celek v pořadníku přeskočil BRUTE, jedná se totiž o nejlepší slovenskou organizaci současnosti UNiTY.

Složení turnaje doplní nejlepší tým z kvalifikace, která letos nebude nijak složitá. Na všechny nepozvané celky čeká jeden velký otevřený turnaj, jehož vítěz postoupí přímo do Nitry, nebude ho čekat žádná uzavřená část online bojů. Hlavním favoritem bude nová sestava Cryptovy, úspěch ale zadarmo nebude.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.