Přejít k hlavnímu obsahu

Ponoř se do hry! O víkendu proběhnou druhé kvalifikace na MČSR v mobilních hrách

23. 9. 2023 | 10:59 Brawl Stars Wild Rift MČR mobile
Kvalifikace na další ročník Samsung Mistrovství Česka a Slovenska v mobilních hrách už odstartovaly, tento víkend poznáme poslední postupující do Nitry, kde se odehraje první offline zastávka. Zapojit se může naprosto každý, mistrovské brány jsou otevřeny všem nadšencům!
Samsung MČSR v mobilních hrách
Samsung MČSR v mobilních hrách
Zdroj: PLAYzone

Nový název, ale stejné hlavní tituly. Samsung Mistrovství Česka a Slovenska nabídne opět po roce boje v Brawl Stars, kde se můžete těšit na klasické 3v3 bitvy, a Wild Riftu, ve kterém letos přecházíme do speciálního 1v1 módu. Nejlepší domácí hráči a týmy si na Samsung zařízeních zahrají o krásných 127 700 Kč.

Oba tituly spojuje také formát. Letošní sezóna přinese tři offline zastávky a tři online turnajové série, během všech soutěží budou účastníci získávat MČSR body. První možnost zaskórovat budete mít v Agrokomplexu Nitra, kde se na Samsung stánku 30. září uskuteční první vrchol nové sezóny mobilního šampionátu.

První polovinu účastníků nitranského turnaje už známe, tu druhou určí právě tento víkend. Kvalifikace v Brawl Stars proběhne v sobotu od 18:00, Wild Rift zápolení začne ve stejný čas o den později. Registrace jsou otevřené naprosto pro všechny, tak toho využijte pro ideální vykročení na cestu za mistrovským grálem!

Harmonogram první zastávky Samsung MČSR v Nitře:
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.