Přejít k hlavnímu obsahu

MČSR zamíří do Nitry za doprovodu Samsung technologií a Jakuba Destra

21. 9. 2023 | 13:29 Brawl Stars Wild Rift Turnaj
Samsung Mistrovství Česka a Slovenska v mobilních hrách nebude pouze o soutěžích ve hrách Brawl Stars a Wild Rift. Hned první Gameday v Nitře přinese všestrannou porci třídenní zábavy!
Samsung stánek
Samsung stánek
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Samsung je synonymem pro technologie a jeho stánek bude v Agrokomplexu Nitra patřit k tahákům celého eventu. Nejnovější kousky a vychytávky si může každý přijít vyzkoušet na vlastní kůži 29. září - 1. října. Turnaje sice přímo na místě budou probíhat v mobilních hrách, Samsung toho ale nabízí mnohem víc!

Na dech beroucí Samsung TV si můžete přijít zahrát novou pařbu EA Sports FC 24, nekompromisní herní zážitek nabídne také závodní pecka Gran Turismo 7. K dispozici budou také počítačové herní stanice, kde si na této parádní televizi můžete vyzkoušet oblíbené tituly jako Fortnite, Counter-Strike nebo Rocket League.

Do druhé kvalifikace na Samsung MČSR Nitra BS se můžeš zapojit ZDE

Pokud jste rodiče a dorazíte na akci se svým potomkem, ale nechcete, aby jen seděl a hrál, tak právě pro vás bude připravena pohybová aktivita na Nintendo Switch. Zapojit se mohou společně až čtyři hráči. Právě na tomhle stanovišti se Samsung TV se také budou v sobotu promítat zápasy ve Wild Riftu a Brawl Stars.

V Nitře se ukáže také oblíbený tvůrce Jakub Destro. V jeho podání se návštěvníci mohou v pátek a sobotu těšit na obsah točící se kolem Pokémonů a Brawl Stars. S Destrem se může přijít vyfotit nebo si jen tak popovídat, ale dojde i na autogramiádu, přednášky nebo custom hry s diváky přímo na místě.

Do druhé kvalifikace na Samsung MČSR Nitra WR se můžeš zapojit ZDE

Kvalifikace na Samsung MČSR Brawl Stars a Wild Rift jsou v plném proudu, soutěže v Nitře aktuálně znají polovinu svého obsazení. Zapojit se do akce stále můžeš i ty, stačí zkusit štěstí ve druhé kvalifikaci.

Wild Rift turnaji bude patřit sobotní dopoledne, šampiona poznáme kolem dvanácté hodiny. Mistrovské bitvy v Brawl Stars budou následovat hned poté, vrcholný souboj o první místo je naplánován na 16:40.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.