Přejít k hlavnímu obsahu

Zápasovník

V této hře aktuálně neprobíhají zápasy.

Brawl Stars

2 944
hráčů
340
článků
108
turnajů
Brawl Stars je nejnovějším titulem od studia Supercell, které se do té doby proslavilo mobilní dvojicí Clash of Clans a Clash Royale. Brawl Stars kombinuje podobně jako druhý jmenovaný titul prvky sběratelské hry a rychlou a zábavnou akci, díky čemuž hned po svém vydání prorazila ve světě mobilních her.

Nejnovější hra od studia Supercell, které se proslavilo především povedenými mobilními strategiemi Clash of Clans a Clash Royale, Brawl Stars nyní ovládá svět mobilních her a není divu! Vždyť Brawl Stars kombinuje podobně jako Clash Royale prvky sběratelské hry a rychlou a zábavnou akci.

Zde ale podobnost s CR končí, v Brawl Stars totiž nehrajete 1v1 souboj za použití nasbíraných kartiček. V BS místo nich máte Brawlery, které sice také otevíráte a levelujete pomocí otevírání truhel, v jednotlivých hrách ale využíváte jen jednoho, kterého si před začátkem bitvy vyberete. 

Zvolit musíte také herní mód, ve hře jich totiž najdete opravdu hodně.Pak už na vás čeká střet dvou tříčlenných týmů, ve kterém se snažíte využít unikátních schopností svého Brawlera ke splnění cíle jednotlivých módů. Hru nelze úplně jednoznačně žánrově zařadit, nejlépe ji ale nejspíše vystihuje dvojice Shoot „em up a Beat „em up.

Brawl Stars je sice jako další hry od Supercellu zdarma, chcete-li ale ve hře dosáhnout nejvyšší úrovně, musíte mít podobně jako v Clash Royale vysoké levely. Čistě pro zábavu se ale samozřejmě dá hrát naprosto bez investic, BS tedy spadá do kategorie freemium. Hru stojí bezpochyby za to vyzkoušet, jednoduchá mechanika spolu s neskutečně svižnými zápasy z ní dělá i skvělého společníka i na cesty do školy, či práce.

Brawl Stars

Systémové požadavky:

  • Android: verze 4.3 nebo vyšší
  • iOS: verze 9.0 nebo vyšší