Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot a SINNERS dnes vstoupí do Mistrovství SR. Jak dopadly včerejší zápasy?

29. 9. 2023 | 09:15 Counter-Strike 2 Turnaj
První den každoročních bitev o titul mistra Slovenska sužovaly technické potíže spojené především s vydáním Counter-Strike 2. Po několikahodinovém zpoždění a odkladu jednoho zápasu se však úspěšně odehrály první dva duely, které určily soupeře dvou největších favoritů.
SINNERS na MSR 2023
SINNERS na MSR 2023
Zdroj: SINNERS Esports

Dynamo Eclot vyrazilo do Nitry jako obhájci loňského prvenství, SINNERS čeká Mistrovství Slovenska vůbec poprvé. Právě tyto dva celky si vysloužily nasazení přímo do druhého kola Upper Bracketu, zatímco na všechny čekaly úvodní čtvrteční zápasy. Především ten první nabídl parádní Counter-Strike se vším všudy.

Proti sobě se totiž postavily dva známé profesionální týmy ENTERPRISE a UNiTY. Hráči okamžitě dali zapomenout na prodlevu a okamžitě se dostali do tempa. První mapa patřila UNiTY díky výhře nejtěsnějším možným rozdílem, EP ovšem následně triumfovali v prodloužení a rozhodnout musel až decider. Také na něm se diváci dočkali vyrovnané podívané, na jejímž konci ovšem ENTERPRISE zvítězili 16:13 a 2:1 celkově.

Druhý duel naopak dlouhý den zakončil hodně rychlým průběhem. Sampi.Tipsport prokázali medailové ambice jednoznačnou výhrou proti GLORE, Matúš „MATYS“ Šimko a spol. dominovali čistě 16:8, 16:3.

Kvůli odsunutí jednoho zápasu se diváci v pátek dočkají hned čtyř BO3 zápasů, tedy pořádného Counter-Strike maratonu od rána do večera. Jako první se na stage ukáže Dynamo Eclot proti ENTERPRISE. Vítěz bude mít jistotu medaile, poražený naopak spadne do LB, kde se hned posléze utká o přežití s GLORE. Šlágrem dne bude střetnutí SINNERS proti Sampi.Tipsport, na poraženého čekají na závěr dne UNiTY.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.