Přejít k hlavnímu obsahu

Šok pro Sampi.Tipsport! Na MSR dvakrát prohráli a skončili poslední

30. 9. 2023 | 10:52 Counter-Strike 2 Reportáž
Tenhle výsledek nečekal opravdu nikdo. Sampi.Tipsport budou chtít na Mistrovství Slovenska co nejrychleji zapomenout, protože v krátkém sledu nezvládli dva náročné zápasy a spolu s GLORE skončili na posledním místě. Šlo přitom o žhavého kandidáta minimálně na medaili.
Tomáš „fino“ Bebjak
Tomáš „fino“ Bebjak
Zdroj: Sampi.Tipsport (s povolením)

Od Sampi.Tipsport byla v Nitře vysoká očekávání. Slovenská pětice, která tvoří slovenskou reprezentaci, ale zklamala. Brzké vypadnutí z Mistrovství Slovenska jen potvrdilo nevalnou formu posledních týdnů.

Jejich cesta začala jednoznačnou výhrou nad GLORE. Druhý hrací den byl ale pro Sampi tím posledním. Souboj proti SINNERS byl ozdobou dosavadního průběhu, hráči Sampi ovšem nezvládli ani jednu těsnou koncovku a padli 14:16, 16:19. Nejhorší zprávou byl ale fakt, že hned poté je čekal zápas rovnou o přežití.

Soupeři z UNiTY vycítili velkou příležitost a chopili se jí za pačesy. Boj to byl dlouhý, končilo se až kolem půlnoci. Sampi.Tipsport si náročný den prožili se vším všudy, také tenhle šlágr přinesl dvě vyrovnané mapy. Bohužel pro ně, stejně jako pro SINNERS nepřinesly vítězství. UNiTY se radují z postupu, Sampi jedou domů.

Obětí napěchovaného harmonogramu se dvěma za sebou jdoucími zápasy se málem stali i ENTERPRISE. Jejich bitva proti GLORE ovšem na třetí mapě dopadla vítězně. Už předtím si s nimi totiž poradilo Dynamo Eclot, které se v sobotu se SINNERS utká o postup do finále. Ještě předtím se ale EP znovu postaví UNiTY.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.