Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS vs. Dynamo Eclot slibuje velkou bitvu. U toho nemůžeš chybět!

14. 10. 2023 | 14:50 Counter-Strike 2 Preview
LAN finále Tipsport CS Praha II má za sebou první den, který ukázal, že vyhrát svoji skupinu v online prostředí nemusí pro play-off ještě nic znamenat. Ještě k tomu, když se hraje poprvé v novém Counter-Striku. V obou semifinálových duelech totiž v pátek zvítězil níže nasazený tým. V sobotu bude ve hře mnohem více, v sázce je totiž místenka ve finále i první rozloučení.
oskar vs. anarkez
oskar vs. anarkez
Zdroj: Matúš Zeťák pro PLAYzone

14:00 – Sampi.Tipsport vs. Entropiq

Z účastníků play-off Tipsport CS Praha II se jen jeden bude domů vracet s prázdnou, co se týče odměny na krku. O největším poraženém celého LAN finále se rozhodne v úvodním duelu sobotního programu. Proti sobě se postaví Sampi.Tipsport a Entropiq, jejichž páteční duely ale měly naprosto odlišný průběh.

Sampi se s Dynamem Eclot rvali znamenitě, ale po týmové stránce na svého soupeře nakonec nestačili. Z individuálního hlediska potvrdil dobrou formu Tomáš „fino“ Bebjak, zatímco výpadek Matúše „MATYS“ Šimka na jedné mapě byl dost možná rozhodující. Entropiq se naopak proti SINNERS vůbec nedostali do hry, soupeři jsou na neřízenou střelu připraveni lépe než ve skupině. Hráči EIQ ale ani dnes nemají co ztratit.

Šance na výhru jasně reflektují i sázky na Tipsportu, Entropiqu věří opravdu jen hrstka nejvěrnějších. Karty jsou rozdány naprosto jednoznačně, ale pokud se EIQ vydaří lépe vstup do zápasu, stát se může cokoliv.

Sampi.Tipsport vs. Entropiq
Sampi.Tipsport vs. Entropiq
Foto: Tipsport
Dynamo Eclot vs. SINNERS
Dynamo Eclot vs. SINNERS
Foto: Tipsport

17:30 – SINNERS vs. Dynamo Eclot

Druhý nedělní šlágr bude jednou z velkých ozdob celé letošní sezóny. Poprvé v Counter-Striku 2 se totiž utkají SINNERS a Dynamo Eclot, dva největší rivalové v letošní sezóně. Zatímco doma vždy zvítězili DNE, na mezinárodní scéně si dva triumfy připsali hříšníci. Oba celky chtějí do nové éry vkročit správnou nohou.

Klidnější cestu do finále pavouka vítězů měli SINNERS. Zápas proti Entropiqu měli pod kontrolou a hrou se bavili, jako už dlouho ne. CS2 se jim dostává pod kůži a z jejich hry vyzařuje mnohem větší energie. Dynamo Eclot se naopak proti Sampi místy trápili, ale v konečném součtu zvítězili týmovějším výkonem, který dokázali individuálně ve správné chvíli podpořit všichni jeho hráči. To by mělo v sobotu rozhodovat.

Jednoznačného favorita v téhle dvojici vidět nejde. Oba celky potřebují dát konkurentům před vyvrcholením sezóny jasný vzkaz, že v CS2 budou ve ještě silnější. Poměr sázek na Tipsportu je tedy hodně překvapivý.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.