Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo je lepší v LoL: Xnapy nebo Herdyn? Na Pringles MČR stánek dorazí i MenT!

I letos bude jednou z ozdob vrcholu letošní esportové sezóny v Brně stánek Pringles. Už během loňského ročníku slavil veliký úspěch a letos je v plánu ještě větší show! Bohatý program a pochopitelně i spoustu chipsů doplní hned několik známých influencerů. Chybět nebudou hvězdná jména jako MenT, Herdyn nebo Xnapy, role moderátora se zhostí Davkouny.
Pringles hosté na MČR 2023
Pringles hosté na MČR 2023
Zdroj: PLAYzone

Na stánku Pringles budou moci návštěvníci samozřejmě zapařit, hraní je většinou naplánováno především na dopolední hodiny po celou dobu MČR, tedy od pátka do neděle. Vrcholem první části každodenního programu budou 1v1 turnaje v League of Legends, ze kterých si účastníci odnesou hodnotné ceny.

Odpoledne pak bude patřit programu s influencery. V pátek se mohou fanoušci těšit na Pavla „Herdyn“ Mikeše. Legendární League of Legends streamer se bude především věnovat návštěvníkům, kteří si budou moci odnést Herdynův podpis, případně se s Pavlem Mikešem vyfotit. Kromě toho bude samozřejmě součástí i hraní MOBA pecky od Riot Games. Všechny tyto bloky bude moderovat David „Davkouny“ Vogel.

Tipsport MČR CS 2023
Tipsport MČR CS 2023
Foto: PLAYzone

V sobotu odpoledne ovládne stánek Pringles Jan „MenT“ Macák. I s ním se budou moci fanoušci vyfotit či si od něj nechat podepsat speciální kartičku. Populární youtuber propojí svůj program s Fall Guys. Následně se na Pringles stánku vrátíme k hrám od Riot Games, uskuteční se totiž turnaj v Teamfight Tactics.

Poslední den MČR bude spojený s finále Pringles Challenge na velké stage. Během něj se dva kvalifikované mančafty utkají o prize pool 75 000 Kč, hodnotné ceny od Logitechu a denní bootcamp s Herdynem ve Vodafone PLAYzone Areně.

Po dalším 1v1 turnaji bude na programu stánku společná challenge Petra „Xnapy“ Jiráka a Herdyna. Kromě focení a autogramiády je připraven také vědomostní kvíz, kde oba influenceři ukáží, co o tom druhém vlastně ví. Jedním z vrcholů programu bude i 1v1 souboj mezi těmito legendami domácího League of Legends. Následně si Herdyn a Xnapy do svých týmů vyberou fanoušky a rozdají si to v 5v5 na Summoner's Riftu.

Pringles na loňském MČR
Pringles na loňském MČR
Foto: PLAYzone (Radim Madarász)
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).