Přejít k hlavnímu obsahu

League of Legends na MČR: Pringles Challenge zná dva finalisty

14. 11. 2023 | 15:40 League of Legends Reportáž
Tři otevřené kvalifikace, jedna uzavřená. Stovky týmů, ze kterých nakonec vykrystalizovaly dva finálové týmy, jež se v Brně na velké stage porvou o vítězství v Pringles Challenge. Ve hře bude mnohé - prize pool 75 000 Kč, věcné ceny od Logitechu a bootcamp ve Vodafone PLAYzone Areně s Pavlem „Herdyn“ Mikešem.
League of Legends na MČR: Pringles Challenge zná dva finalisty
League of Legends na MČR: Pringles Challenge zná dva finalisty
Zdroj: PLAYzone

CHIMER TEAMŠACHMATNinjasInParis, Glore.B, UPÍR DEX a megazhul. Šest týmů se do uzavřených bojů probojovalo skrze otevřené kvalifikace, pozvány pak byly mančafty IMPERISHABLE CLAN a Gwen Feet esport.

Všechny zápasy se odehrály v BO3 sériích. Do Brna se nakonec kvalifikovaly pětice nesoucí názvy Glore.B a CHIMER TEAM. První jmenovaný v obou utkáních odvedl čistou práci a nepřišel ani o jeden bod. CHIMER TEAM se na postup více napracovali, když dvakrát vyhráli 2:1.

Vrchol akce se odehraje 26. listopadu na hlavní stage MČR v Brně. Vítězný tým navíc získá díky Pringles možnost účasti na bootcampu s Pavlem „Herdyn“ Mikešem ve Vodafone PLAYzone Areně a podělí se o prize pool v hodnotě 75 000 Kč. O tuto šanci se během tří otevřených kvalifikací utkalo více než 1 000 hráčů.

Další harmonogram Pringles Challenge:

Ceny:

Vítězný tým

Druhé místo

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).