Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS nevyhráli v Brně ani zápas! UNiTY berou emotivní bronzové medaile

25. 11. 2023 | 16:34 Counter-Strike 2 Reportáž
SINNERS toužili po čtvrtém mistrovském titulu, v semifinále ale nestačili na Sampi.Tipsport a zamířili tak pouze do bitvy o bronz. Proti UNiTY svedli opravdu napínavý souboj, nakonec ale proti tomuto nepříjemnému soupeři prohráli potřetí za letošní podzim. Hráči z jádra loňské eSuby a trojice někdejších mistrů ČR s eXtatus tak pro UNiTY vybojovali první cenný kov.
Martin „Pechyn“ Pechoušek
Martin „Pechyn“ Pechoušek
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

SINNERS 1:2 UNiTY (11:13 Anubis, 13:10 Nuke, 10:13 Ancient)

První mapa byla neskutečnou horskou dráhou. SINNERS na ní vyjeli lépe a Tomáš „oskar“ Šťastný si zastřílel i se svou oblíbenou brokovnicí. UNiTY se ale po prvnímu nákupu chopili otěží a vedení už nepustili. Parádně to střílelo především Lukáši „luko“ Hrabčíkovi s Martinem „Pechyn“ Pechouškem, byl to dokonce sám kapitán, který byl jediný kill od fenomenálnímu 1v5 clutche. Tenhle kousek se po změně stran podařil naopak Maxi „SHOCK“ Kvapilovi, stejně jako ve skupinách. Jeho ani oskarův clutch ale srovnání nepřinesl. Luko byl stále tahounem, Lukáš „Levi“ Bouřa se dostal do hry a palebná síla dovedla UNiTY do vedení.

SINNERS ale odmítají odjet bez medaile a na Nuke se do UNiTY zakousli. Po clutchi od Jindřicha „ZEDKO“ Chyby na tabulce svítilo už vedení 6:2. Dominik „NIO“ Maxian ale vyburcoval svůj tým, první polovina tak skončila tím nejtěsnějším rozdílem. Za T stranu se ale rozjel Tomáš „oskar“ Šťastný, jehož impact fragy rozhodovaly spoustu kol. Útočný projev SINNERS byl skutečně povedený. UNiTY sice dokázali zavelet na pokus o comeback, v rozhodujícím kole ale nezneškodnili bombu a série jde na decider mapu Ancient.

Připravujeme podrobnosti třetí mapy...

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.