Přejít k hlavnímu obsahu

Hotovo, nadupaná sluchátka od Logitech mají svého vlastníka!

27. 11. 2023 | 16:22 Soutěž
MČR na brněnském výstavišti je minulostí a spolu s ním i speciální soutěž na Pringles stánku o parádní sluchátka Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED. Zapojit se mohl každý, kdo se objevil na veletrhu a dorazil právě na stánek Pringles. Náhodně vylosovaným vítězem se stal Petr Malina. Soutěží ale bohatý program rozhodně nekončil.
Hotovo, nadupaná sluchátka od Logitech mají svého vlastníka!
Hotovo, nadupaná sluchátka od Logitech mají svého vlastníka!
Zdroj: Radim Madarász/PLAYzone

Ideální nejen pro běžné gamery, ale i pro náročnější hráče. Náhlavní souprava PRO X 2 LIGHTSPEED disponuje prvotřídním zvukem, bezdrátovým připojením LIGHTSPEED a dokonalým pohodlím pro nejvyšší úrovně soutěžení. Je slyšet každý krok, akce a vytažení pojistky díky pohlcujícímu zvukovému poli, které přináší grafenové měniče.

Právě o luxusní sluchátka od Logitech se soutěžilo na MČR v Brně. Náhodně vylosovaným vítězem se stal Petr Malina, kterému tímto gratulejeme a přejeme spoustu parádních mačů a herních zážitků!

Pringles stánek na MČR

Kromě už zmiňovaného příslušenství od Logitech nechyběly na Pringles stánku ty největší hvězdy domácího gamingu a esportu. Fanoušci se mohli těšit na MenTa, Herdyna, Xnapyho nebo populárního komentátora Davkounyho. Pařilo se především League of Legends, řada ale přišla i na Fall Guys nebo Teamfight Tactics.

Poslední den MČR byl spojený s finále Pringles Challenge na velké stage. Během něj se dva kvalifikované mančafty utkaly o prize pool 75 000 Kčhodnotné ceny od Logitechu a denní bootcamp s Herdynem ve Vodafone PLAYzone Areně. Na vítězství dosáhl CHIMER TEAM, který ve finále přehrál Glore.B 3:1.

Štítky: Pringles, logitech, MČR
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).