Přejít k hlavnímu obsahu

Vánoce přicházejí. Do stylu se můžete hodit i v oblíbených hrách!

Sváteční období je doslova za rohem a mnozí z nás se jistě nemohou dočkat slavnostní večeře, rozbalování dárků a sledování pohádek. Stejně jako ve skutečném světě se Vánoce promítají i do toho herního. Pojďte se společně s námi podívat na některé z vánočních skinů, které nás zaujaly a díky nimž na vás Vánoce dýchnou ještě o trošku dřív.
Vánoce přicházejí! Přinášíme přehled zajímavých tematických skinů, je mezi nimi Váš oblíbený?
Vánoce přicházejí! Přinášíme přehled zajímavých tematických skinů, je mezi nimi Váš oblíbený?
Zdroj: Epic Games

Podobně jsme se takto v minulosti podívali na zoubek třeba skinům velikonočním. Velikonočního králíčka však zatím necháme spát a zaměříme se na Vánoce, před nimiž jako by nebylo úniku. 

League of Legends  

  • Santa Braum - Braum je už v základu řádně osvalený chlapík, nicméně na Vánoce mu k tomu přibyla slušivá čepička, vous, červený kabátek a seznam. Jestlipak jsou na něm ti hodní, nebo naopak ti nejhorší zlobivci? 
Santa Braum
Santa Braum
Zdroj: Riot Games
  • Festive Maokai - Co by to bylo za svátky bez vánočního stromečku? Tento byste si však do obývacího pokoje nejspíše raději nedali, i když má kolem krku slušivou šálu v červenobílých barvách, neboť Maokai je ohromný zuřivý ent, který bojuje proti nadpřirozeným hrůzám Stínových ostrovů.
Festive Maokai
Festive Maokai
Zdroj: Riot Games

Fortnite

Fortnite si drží tradici každoročního vydávání vánočních skinů již od svého vydání v roce 2017. Dle ukázek se zdá, že si udržují jistou hravost a lehkost. 

  • Cozy Knit Jonesy - Tento skin přišel do hry v roce 2021 a musíme říct, že vypadá neskutečně pohodlně! Granáty ve tvaru vánočních ozdob na opasku tomu dodávají ten správný šmrnc. 
Cozy Knit Jonesy
Cozy Knit Jonesy
Zdroj: Epic Games
  • Doplh - Tento skin z roku 2019 zobrazil Santova soba Rudolfa ve stylovém pleteném svetru se sobem a brýlemi ve tvaru vánočních stromečků. Přes paroží mu navíc visí vánoční punčocha, pravděpodobně bohužel prázdná. 
Dolph
Dolph
Zdroj: Epic Games
  • Ginger Gunner - Ginger Gunner byl jedním z prvních vánočních skinů, který se ve Fortnite vůbec kdy objevil, neboť se datuje zpět do roku 2017. Kdo by se nechtěl alespoň na okamžik stát vánočním perníčkem? Jestlipak se někdy v budoucnu dočkáme podobného skinu třeba v podobně vanilkového rohlíčku? 
Ginger Gunner
Ginger Gunner
Zdroj: Epic Games

Apex Legends

Tento oblíbený battle royale má také své vlastní unikátní vánoční skiny, ačkoliv musíme říct, že narozdíl třeba od Fortnite se některé zdají na první pohled propracovanější. Také si více pohrávají s myšlenkou zimy a chladu, které s Vánocemi také svým způsobem souvisí. 

  • Elf Made (Crypto) - Legendární skin vypadá opravdu skvěle, ba luxusně. Cryptova bunda je ozdobena lesklými výšivkami a hlavu mu zdobí zlatá helma. 
Elf Made (Crypto)
Elf Made (Crypto)
Zdroj: Electronic Arts
  • The Night Queen (Bangalore) - Díky tomuto skinu se z Bangalore stane ledová válečnice. Obleče se do lesklé zbroje s čelenkou ozdobenou rohy. Vypadá, že zničí každého, kdo se jí postaví do cesty.
The Night Queen (Bangalore) 
The Night Queen (Bangalore) 
Zdroj: Electronic Arts

Overwatch 2

  • Jingle Belle Mercy - Winter Wonderland se vrací do hry a potrvá až do 9. ledna příštího roku. V jeho rámci mohou hráči získat jedinečné skiny, mezi nimi i Jingle Belle Mercy, který vzbudil mezi fanoušky velké nadšení, aby ne vždyť poprvé se koncept objevil již před dvěma lety
Jingle Belle Mercy
Jingle Belle Mercy
Zdroj: Blizzard Entertainment
Štítky: Vánoce, skiny