Přejít k hlavnímu obsahu

ZOTAC Cup #66 v rukou ReMinDa

28. 12. 2008 | 09:58 ZOTAC Cup #66 v rukou ReMinDa
Týden se sešel s týdnem a další, již 66., ZOTAC Cup proběhl pod taktovkou portálu Gamesports.de, který má v pořádání zmiňovaného turnaje již docela slušnou tradici.Tentokrát se turnaje zúčastnilo 344 hráčů, kteří se utkali o celkové prize money 100€. Hlavními sponzory byli již tradičně firmy Revoltec a SteelSeries. Zápasy jste mohli sledovat pomocí WaaaghTV a GarenaTV.Aktuální turnaj si nenechala ujít řada špičkových hráčů: Soccer FoCuS Satiini KnOfF elfittaja ReMinD Space Winners LiiLD.C
Výchozí obrázek

Týden se sešel s týdnem a další, již 66., ZOTAC Cup proběhl pod taktovkou portálu Gamesports.de, který má v pořádání zmiňovaného turnaje již docela slušnou tradici.

Tentokrát se turnaje zúčastnilo 344 hráčů, kteří se utkali o celkové prize money 100€. Hlavními sponzory byli již tradičně firmy Revoltec a SteelSeries. Zápasy jste mohli sledovat pomocí WaaaghTV a GarenaTV.

Aktuální turnaj si nenechala ujít řada špičkových hráčů:
Korea Soccer
Korea FoCuS
Finsko Satiini
Švédsko KnOfF
Finsko elfittaja
Korea ReMinD
Korea Space
Korea Winners
Švédsko LiiLD.C

V play-off nedošlo k velkým překvapením, kdy si hlavní favorité většinou bez problémů poradili se svými protivníky. Do semifinále postoupili dvojice FoCuS - ReMinD a Space - LiiLD.C. ReMinD si bez větších problémů poradil s FoCuSem a vyhrál 2:0 na mapy. Těžší už to měl LiiLD.C, který o svém vítězství rozhodoval až ve třetí mapě. V Grand Finále se tak setkali ReMinD a LiiLD.C. Tam ReMinD nenechal pochybovat o svých kvalitách a švédského nightelfa smetl v mirroru ve třech mapách a zaslouženě si došel pro titul vítěze 66. ZOTAC Cupu.

Grand finále
Korea ReMinD [3:0] LiiLD.C Švédsko
Twisted Meadows | Turtle Rock | Echo Isle