Přejít k hlavnímu obsahu

TIE do D4

17. 4. 2009 | 13:55 TIE do D4
Anjougame Lan, která se konala ve Francii způsobila mnoho změn a překvapení na francouzské scéně, co se týče změn v teamech a zformování úplně nového celku D4. Celkem pocházejí hráči ze 3 teamů a to konkrétně eRuption: Chae, Sup a akoR0; InDz: RaYnii a Creativ`: xT a nKx.Všechny tyto teamy očividně nepodaly výkon na lance, jaký očekávaly, ale na druhé straně se díky tomu vytvořil nový team, který má na evropské scéně co ukázat.Předchozí název teamu TIE - Take it Easy byl vytvořen na základě hráčů, protože si to hraní chtěli užívat a přitom se bavit. Krátce poté byli zpatřeni multiclanem, který je znám převážně z her, jako jsou například World of Warcrat, Warcraft III a CounterStrike 1.6.Právě dnes je tento multiclan D4gaming přijal pod svá křídla, aby bojovali proti evropským celkům s přáním vyhrát, ale převážně si to užívat.Vyjádření z rozhovoru mezi leaderem bývalých TIE a manažerem D4:Poluxmachine: Ahoj Romaine, mohl by ses nám na začátek představit?Romain "xTii" Heanult: Čau. Jmenuji se Romain Henault a je mi 20 let. Pracoval jsem jako krupiér v leteckém klubu, Champs-Elysees v Paříži, ale musel jsem skončit, protože mám srdeční problémy. DoD:S hraju ode dne, kdy byl vydán a moje bývalé teamy jsou: HolyGamers, iG, diAmond, Creativ` a nyní D4.Poluxmachine: Proč jste se rozhodli, že se přidáte k multiclanu D4Gaming?xTii: Ze začátku jsem nepřemýšlel o připojování se k nějakému multiclanu, ale poté co jsem poznal vedení (v pohodě lidi), tak jsem se rozhodl, že to zkusím.Poluxmachine: Jaké máte jako team cíle do konce této sezóny?xTii: Naše cíle jsou jednoduché: Být do top5 teamů ve Francii a podávat kvalitní výsledky v evropských turnajích.Poluxmachine: Je tu něco, co bys chtěl vzkázat této komunitě?xTii: Jsem vděčný vedení D4 za jejich pomoc.D4Gaming lineup vypadá následovně:
Výchozí obrázek

Anjougame Lan, která se konala ve Francii způsobila mnoho změn a překvapení na francouzské scéně, co se týče změn v teamech a zformování úplně nového celku Evropská Unie D4. Celkem pocházejí hráči ze 3 teamů a to konkrétně Francie eRuption: Francie Chae, Francie Sup a Francie akoR0; Evropská Unie InDz: Rusko RaYnii a Francie Creativ`: Francie xT a Francie nKx.

Všechny tyto teamy očividně nepodaly výkon na lance, jaký očekávaly, ale na druhé straně se díky tomu vytvořil nový team, který má na evropské scéně co ukázat.

Předchozí název teamu Francie TIE - Take it Easy byl vytvořen na základě hráčů, protože si to hraní chtěli užívat a přitom se bavit. Krátce poté byli zpatřeni multiclanem, který je znám převážně z her, jako jsou například World of Warcrat, Warcraft III a CounterStrike 1.6.

Právě dnes je tento multiclan Francie D4gaming přijal pod svá křídla, aby bojovali proti evropským celkům s přáním vyhrát, ale převážně si to užívat.

Vyjádření z rozhovoru mezi leaderem bývalých TIE a manažerem D4:
Poluxmachine: Ahoj Romaine, mohl by ses nám na začátek představit?
Romain "xTii" Heanult: Čau. Jmenuji se Romain Henault a je mi 20 let. Pracoval jsem jako krupiér v leteckém klubu, Champs-Elysees v Paříži, ale musel jsem skončit, protože mám srdeční problémy. DoD:S hraju ode dne, kdy byl vydán a moje bývalé teamy jsou: Francie HolyGamers, Francie iG, Francie diAmond, Francie Creativ` a nyní Evropská Unie D4.

Poluxmachine: Proč jste se rozhodli, že se přidáte k multiclanu D4Gaming?
xTii: Ze začátku jsem nepřemýšlel o připojování se k nějakému multiclanu, ale poté co jsem poznal vedení (v pohodě lidi), tak jsem se rozhodl, že to zkusím.

Poluxmachine:
Jaké máte jako team cíle do konce této sezóny?
xTii: Naše cíle jsou jednoduché: Být do top5 teamů ve Francii a podávat kvalitní výsledky v evropských turnajích.

Poluxmachine: Je tu něco, co bys chtěl vzkázat této komunitě?
xTii: Jsem vděčný vedení D4 za jejich pomoc.


D4Gaming lineup vypadá následovně:

Lights:

Francie Sylvain "Chae" CAPUSFrancie Romain "xTii" HENAULT Francie Mael "akiR0" MAGUER
Heavies:

Francie Olivier "Sup" LEFEBVREFrancie Pierrick "nKx" COUSIN
Sniper:

Rusko Marina "RaYnii" ANISIMOVA
Back-up Sniper/Light:

Francie Fabien "tigii" LE GUEN

Tímto přeji teamu hodně štěstí v budoucnosti.