Přejít k hlavnímu obsahu

clutchmasterz jsou zpět!

28. 4. 2009 | 16:03 clutchmasterz jsou zpět!
Nedávno se rozpadl jeden z nejlepších teamů dystopia, který zanechal na scéně několik výborných hráčů. Včera společně se známými hráči, jako například turtzem, který se vrací z CoD rozhodli obnovit clutchmasterz. Tady je vyjádření od brn:
Výchozí obrázek

Nedávno se rozpadl jeden z nejlepších teamů Velká Británie dystopia, který zanechal na scéně několik výborných hráčů. Včera společně se známými hráči, jako například Velká Británie turtzem, který se vrací z CoD rozhodli obnovit Velká Británieclutchmasterz. Tady je vyjádření od Velká Británie brn:

Velká Británie Joseph "brn" King:
Poté, co se klan dystopia rozpadl jsem si myslel, že dát dohromady nový team nebo se k nějakému připojit bude těžké. Na steam mi napsal turtz, že se chce vrátit zpět k dods a tak jsme se společně rozhodli dát zpět dohromady náš starý team clutchmasterz, který později přešel pod dtekt. Zeptali jsme se tedy pár přátel, jestli by měli zájem a protože ho měli, tak Vám můžu představit nově zformovaný team clutchmasterz.

Nová lineup Velká Británie clutchmasterz vypadá následovně:

Velká Británie Joseph "brn" KingVelká Británie Matt "turtz" CoppardNěmecko Sascha "qreq" Matthiessen

Velká Británie Alexander "RiN" AngearVelká Británie Matthew "mattiiii" Harvey

Velká Británie Luke "LUK3" Lee

Lineup vypadá hodně dobře a jsem rád, že se zpět k dodu vrátil můj nejoblíbenější hráč a dobrý kamarád LUK3. Myslím si, že clutchmasterz s touto sestavou mají co ukázat a těším se na jejich nadchátející zápasy.