Přejít k hlavnímu obsahu

[movie] zP! HOTW 9 & 10 / 2009

11. 5. 2009 | 17:21 [movie] zP! HOTW 9 & 10 / 2009
Rozhodl jsem se, že doplním díly community movies zP! Highlights of the Week 2009, které nám na tomto webu unikly a budu je přidávat po dvou.
zP! HOTW 9/2009
Tento díl pro nás udělal anglický moviemaker Alfie "Alfie-" Read. Už dřívě si vzal nastarost jiný díl této série s kterým měl ale velké problémy co se týče času a chuti. Tento díl se rozhodl udělat s atmosférou, který byla v moviečkách v roce 2007. Tady je jeho vyjádření:Nejprve bych se chtěl omluvit za zpoždění. Byl jsem zaneprázdněn a tvorba HOTW pro mě nebyla hlavní prioritou. Také se omlouvám, jestli jsem nepoužil některé Vaše akce, i když dobré. Každopádně jsem se rozhodl toho movie udělat podobné, jako se dělaly v roce 2007: pohodovou rockovou písničku, malé rozlišení, menší edit, decentní synchronizaci a také skvělé fragy. Doufám, že jsem Vás nezklamal a také, že si to užijete.Fraggeři:
Výchozí obrázek

Rozhodl jsem se, že doplním díly community movies zP! Highlights of the Week 2009, které nám na tomto webu unikly a budu je přidávat po dvou.

zP! HOTW 9/2009

Tento díl pro nás udělal anglický moviemaker Velká Británie Alfie "Alfie-" Read. Už dřívě si vzal nastarost jiný díl této série s kterým měl ale velké problémy co se týče času a chuti. Tento díl se rozhodl udělat s atmosférou, který byla v moviečkách v roce 2007. Tady je jeho vyjádření:

Nejprve bych se chtěl omluvit za zpoždění. Byl jsem zaneprázdněn a tvorba HOTW pro mě nebyla hlavní prioritou. Také se omlouvám, jestli jsem nepoužil některé Vaše akce, i když dobré. Každopádně jsem se rozhodl toho movie udělat podobné, jako se dělaly v roce 2007: pohodovou rockovou písničku, malé rozlišení, menší edit, decentní synchronizaci a také skvělé fragy. Doufám, že jsem Vás nezklamal a také, že si to užijete.

Fraggeři:

Německo B4SUR4
Španělsko munxito
Velká Británie Lemming
Velká Británie exodus
Rusko ZILKEE
Dánsko Buchhave
Finsko foe
Rusko zJ
Španělsko arkimen
Velká Británie jo3y
Francie Tsunam1
Belgie Hannibal

Délka: 2.34 mins
Velikost: 152MB
Format: .mp4 (x264)
Rozlišení: 800x600
Hudba: Good Charlotte - The Anthem

DOWNLOAD zP! HOTW 9/2009

 

 

zP! HOTW 10/2009

Desátý díl této série si vzal na starost jeden z nových moviemakerů Marc "Aculaaa" Dietz. Bohužel na všech streamech je zvuk posunutý, takže jestli se chcete na to podívat, tak doporučuji stáhnout. Tady je krátké vyjádření od autora:

Omlouvám se za zpoždění. Byl jsem trochu zaneprázdněn a hlavně jsem měl problémy s počítačem, ale konečně jsem to zvládnu. Tentokrát to není tradiční HOTW s rockovou písničkou a větším editem, ale přesto doufám, že se Vám bude líbit.

Fraggeři:

Německo pwnstr
Německo Renji
Francie Snk
Německo sAmbA
Německo aculaaa
Německo andii
Francie lennox
Německo Gismo
Švédsko pKl
Německo Sieger
Německo Pr3m0r
Francie xday
Španělsko MetalKARP
Rusko CHE$TER
Portugalsko .siii
Německo moz
Francie deepcraft
Francie Jo0o

Délka: 3:42 mins
Velikost: 162 MB
Format: .mp4 (x264)
Rozlišení: 1280x800

DOWNLOAD zP! HOTW 10/2009