Přejít k hlavnímu obsahu

AA.SixSeries a Suicide odcestují do Bratislavy

16. 6. 2010 | 14:12 Counter Strike 1.6
Známe čtvrtého účastníka LAN finále soutěže MSR. Česko-slovenský celek AA.SixSeries ve včerejších večerních hodinách vyzráli na své soupeře z týmu Defeaters a postoupili do záverečného turnaje.Slovenští Defeaters se do posledního online zápasu probojovali poté, co porazili, a překvapili většinu scény, celek FROZENRIDERS. Dvojice nejlepších CS:S hráčů na světě, GuardiaN a PhP, se společně s legendami slovenské scény opřeli do svých českých openentů a roznesli je jednoznačně 16-6. Ale aby postoupili do bratislavského finále, museli DFS porazit ještě AA.SixSeries.
Výchozí obrázek

Známe čtvrtého účastníka LAN finále soutěže MSR. Česko-slovenský celek AA.SixSeries ve včerejších večerních hodinách vyzráli na své soupeře z týmu Defeaters a postoupili do záverečného turnaje.

Slovenští Defeaters se do posledního online zápasu probojovali poté, co porazili, a překvapili většinu scény, celek FROZENRIDERS. Dvojice nejlepších CS:S hráčů na světě, GuardiaN a PhP, se společně s legendami slovenské scény opřeli do svých českých openentů a roznesli je jednoznačně 16-6. Ale aby postoupili do bratislavského finále, museli DFS porazit ještě AA.SixSeries.

K zápasu se vyjádřil manažer Defeaters, Ladislav "lao" Noskovič, "Zápas proti FrozenRiders

POPISEK OBRAZKU
Ani slavná dvojice z Reason Gaming nedokázala zastavit
celek AA.SixSeries (FOTO: hitpoint.cz)
nebol extra napínavý. Samotný hráči sa bavili a už pre zápasom sme nerobili z toho vedu. Poznali sme tam hráčov a vedeli sme, že nemusíme čakať odbor, ktorý by sme nezlomili."

Ve včerejší bitvě se bojištěm stala mapa de_inferno. AA.SixSeries vyhráli rozhodující nožové kolo a zvolili si CT stranu. I přesto Defeaters předváděli skvělý výkon a opět mohli děkovat Ladislavu "GuardiaN" Kovácsovi, který tým vedl za T k vítězství 8-7. Po výměně stran se AA.SixSeries rychle dostali do vedení a vedli již 14-11, ovšem né a né získat poslední kolo. Česko-slovenský tým získal patnáctý bod, ale Defeaters zabrali a srovnali stav zápasu, přičemž tentokrát mohli děkovat Borisu "skreqo" Belanovi.

Nastalo prodloužení a v něm si nejvíc zařádili hráči AA.SixSeries, kteří zdemolovali celou obranu Defeaters a zvítězili 4-1 za teroristickou stranu. Zbylé dva body pak byly už formální dohrou tohoto skvělého zápasu.

Petr "ptex" Tomášek, hráč AA.SixSeries, se k zápasu vyjádřil takto, "Hodnotím to vcelku kladně, na to, že naposledy jsme před tímhle zápasem "trénovali" ve čtvrtek večer left4dead2 (smích). Rovnou jsme do zápasu šli s tím, že nesmíme zbytečně nabíhat skrekovi/guardianovi do crossu a za T hrát vklidu což jsem klukům ani říkat nemusel, protože každý ví čeho jsou ti dva s wipem schopní. Za CT jsme chtěli hrát aktivně, protože nechat tyhle hráče udávat tempo a jen čekat na to co udělají, není zrovna dobrej nápad. Ze začátku zápasu nás párkrát dostal .PhP se svým nebojácným naběhnutím kamkoliv sám na sebe, ale pak už jsme se tomu přizpůsobili a z 0:5 na 7:8 jsem bral první stranu s potěšením. Jediný co bylo fakt děsný byly prohraný situace 4v2,3v1 apod., ale i tak jsme to dotáhli do konce a já už se těším na pivko v Blavě s klukama z eXtatus."

Zeptal jsem se také, jak se tým připravuje na LAN finále, "Dneska nás čeká zápas s NRkama v play off WCG kvaldy, tak po něm snad ještě něco zahrajeme, protože slovenská část týmu má v současnosti dost zkoušek ve škole a nemyslím si, že se k hraní moc dostaneme. Já navíc chodím každý odpoledne domů zkopanej z mý týdenní brigády ochutnávání piva :D, takže ani nemám moc náladu pak hrát v těhle vedrech. Uvidíme, do Bratislavy pojedem už v pátek a kdyžtak klukům něco ukážu u slayera doma stejně jako před mh.... No a pokud star a ph rozdají, to co rozdávali včera, tak se výsledku nebojím . Zvu všechny co nám fandí, ať se přijdou na ty slavný onlinery do Stormu podívat (smích) protože slibuju, že s náma je sranda!

Jeho oponent, Ladislav "lao" Noskovič zase takto, "Proti AA.SixSeries to bol zápas ktorý začal dosť v pohode. Bohužial za CT pri stave 1:3 sme prehrali kolo na 1:4. Zápas sme si tým moc skomplikovali a boli povinné dve eká (to druhé bolo 3 dezerty a 2 famasy). Súper sa tak dostal na 14 bodov a za stavu 14:10 sme museli byť veľmi opatrný. Nakoniec sme dali 15:15. Boli tam dve skutočne z našej strany nepochopitelne prehraté dve kola keď sme dali hneď dvoch a 5vs3 sme pokazili takým oduševneným rozbehom ..., že už to je doma. Ak by sa toto nestalo súpera rozobereme 16:11 a hotovo. Ich hra je strašne pomalá a to sme nevedeli. Počas hry sme už presne vedeli čo robia a ako to chodia. Naša nevýhodou bolo to, že sme nemohli vyťahovať a viac zariskovať. To sa za stavu 14:10 pri hrozbe prehratého kola nemohlo uskutočniť. Fakt, že sme nepostúpili ma dosť hnevá a chalanov tiež. Ale tak to je, raz hore , raz dole. Ak AA podajú podobný výkon ako proti nám, tak musia hrať v
grandfinále. Budem na mieste finále a pozriem si určite všetky tie tímy čo tam budú. Tip na víťaza je NR. Je tam pepo a zero, zvyšok má malé šance ale má.
"

A jak na tom jsou ostatní týmy? Zeptal jsem se zástupců třech zbylých týmů, kteří se do bratislavské herny kvalifikovali na tyto dvě otázky,

1. Jak hodnotíš výkon svého týmu v dosavadním průběhu MSR?
2. Jak se připravujete na LAN finále?

Tomáš "zEro" Bojanovský
1 - Hodnotím ho kladně, poněvadž jsme postoupili na LAN finále, takže si nemůžu stěžovat.
2 - Trenink probíhá minimálně, změnili jsme sestavu, takže jedeme do Bratislavy v novém složení. Teď nás spíše zajímají zápasy ve fotbale, než v CS, ale LANu se nebojím. Vždy to byla a bude pro můj tým 100% výhoda. 

Martin "will" Martončik
1 - No myslím, že jsme odehráli pár dobrých zápasů, i když nám nevyšly podle našich představ, například zápas proti NR, který byl pro mě z nepochopitelných důvodů zkontumován.
2 - A na LAN se nějak speciálně nepřipravujeme.
*Přeloženo do ČJ

Jan "Barny" Barnet
1 - Průběh kvalifikace nejde hodnotit jinak, než kladně. První kolo kvalifikace jsem suveréně vyhráli, druhé však bylo trošku o štěstí, jelikož jsme narazili na tým SNOOPYgame, proti kterému náš tým zahrál opravdu špatně. Později se ale ukázalo, že hráč ze soupeřova týmu nehrál úplně fair play, čimž jsme se dostali do třetího kola kvaldy. Tam náš čekal favorizovaný tým FrozenRiders. Velmi vyrovnaný zápas nakonec skončil dobře pro nás. V posledním a rozhodujicím zápase kdo postoupí s winner bracket na lan finále jsme hráli proti AAčkám. S tímto týmem jsme vždy sváděli vyrovnané hry, teď tomu nebylo jinak. Vítěznou lajnu jsme dotáhli do konce a kvalifikovali se.
2 - Co se týče samotného lan finále. Kluci to snad vezmou trošku zodpovědně a dá se říct, že se pilně připravují, respektive mají to v plánu. Snad sehrají nějaké taktiky, zápasy a pár hodin deathmatche.

Nezapomeňte si vsadit na celkového vítěze MSR 2010, stačí jen, když zabrouzdáte do našich sázek. A co vy? Jaký je váš tip na vítěze?