Přejít k hlavnímu obsahu

Carolina Core jsou zpátky ve hře

17. 6. 2010 | 02:41 Counter Strike: Source
Vzpomínáte si ještě na slavný CGS tým Caroline Core? Máte stále v paměti neuvěřitelné fragy devoura a dalších? Jestli ano, tak vás dozajista potěší zpráva, že tito borci se vracejí zpět na scénu. A pokud jste jména jako devour z dřívějška neznali (podívejte se na video přiložené ke článku), věřte, že brzy o nich uslyšíte.Tým se vrací zpět z neaktivity po dlouhé době. Na americké scéně je totiž opět co hrát a série offline turnajů pod značkou LANChamp láká mnohé matadory k návratu mezi nové hráče.
Výchozí obrázek

Vzpomínáte si ještě na slavný CGS tým Caroline Core? Máte stále v paměti neuvěřitelné fragy devoura a dalších? Jestli ano, tak vás dozajista potěší zpráva, že tito borci se vracejí zpět na scénu. A pokud jste jména jako devour z dřívějška neznali (podívejte se na video přiložené ke článku), věřte, že brzy o nich uslyšíte.

Tým se vrací zpět z neaktivity po dlouhé době. Na americké scéně je totiž opět co hrát a série offline turnajů pod značkou LANChamp láká mnohé matadory k návratu mezi nové hráče.

Hráči se vrací pod organizací Mika Gaming a k sestavě, kterou známe z CGS, se připojuje Mohammed 'mOE' Assad, který se vrátil z Evropy zpět do USA. Assad se také hned nechal slyšet, že se současným týmem si velmi věří a hned na právě probíhajícím LANChamp Baltimore si zajistí místa na offline finále.

Sestava Mika Gaming

{#Spojené státy americké} Chad 'DAFF' White
{#Spojené státy americké} Sam 'devour' Chamma
{#Spojené státy americké} Mohammed 'mOE' Assad
{#Spojené státy americké} Cyrus 'org' Habibi
{#Spojené státy americké} Sonny 's0nny' Tran

{#Spojené státy americké} Laurent 'Warmach1ne' Keoula

Zdroj: cadred.org
Štítky: Mika Gaming