Přejít k hlavnímu obsahu

Nejočekávanější movie roku konečně vyšlo

17. 6. 2010 | 23:27 Counter Strike 1.6
Jedno z nejočekávanějších CS 1.6 videí letošního roku je konečně zde, přivítejme Alive.Jedno z nejočekávanějších CSkových videí tohoto roku je tu. Hodně z Vás zná určitě CS 1.6 moviemakera Mix(eP)-a z ARIES-FILMS. Dnes vydal svoje už asi poslední video s názvem ALIVE. V movie uvidíte fragy samotného tvůrce tohoto moviečka, které vyjadřují hodně citů a pocitů. Mix(eP) je znán hlavně díky jeho skvěle propracovaným 3D animacím, které v tomto videu samozřejmě nebudou chybět, takže se máte na co těšit.
Výchozí obrázek

Jedno z nejočekávanějších CS 1.6 videí letošního roku je konečně zde, přivítejme Alive.

Jedno z nejočekávanějších CSkových videí tohoto roku je tu. Hodně z Vás zná určitě CS 1.6 moviemakera Mix(eP)-a z ARIES-FILMS. Dnes vydal svoje už asi poslední video s názvem ALIVE. V movie uvidíte fragy samotného tvůrce tohoto moviečka, které vyjadřují hodně citů a pocitů. Mix(eP) je znán hlavně díky jeho skvěle propracovaným 3D animacím, které v tomto videu samozřejmě nebudou chybět, takže se máte na co těšit.

STREAM & DOWNLOAD na stránkách hernividea.cz

Pokud vám nick Mix(eP) nic neříká, možná byste se měli podívat na movie Single Gaming III, které vešlo do historie eSports videí.

Text by Axtin