Přejít k hlavnímu obsahu

Najdou se další týmy pro INTEL LanCraft Summer?

17. 6. 2010 | 18:28 Counter Strike 1.6
Od poslední zprávy uběhli jen tři dny a už se nám podařilo překročit minimální hranici počtu týmů pro INTEL LanCraft Summer 2010.
Výchozí obrázek

Od poslední zprávy uběhli jen tři dny a už se nám podařilo překročit minimální hranici počtu týmů pro INTEL LanCraft Summer 2010.

Přijedeme pro vás

Během posledních tří dnů se událo mnoho věcí, které stojí za zmínku. V prvé řadě chceme oznámit všem hráčům, kteří nevědí, kde kulturní středisko ve Starém Městě je, že nemusí zoufat. Vlakové nádraží je sice nějakých patnáct minut cesty od KD, ale kdo by v tomhle parnu chtěl ještě tahat počítač přes celé město. Stačí se domluvit s organizátory turnaje a ti pro vás zajedou na nádraží, kde vám s počítači a těžkými batohy pomůžou.

Najde se poslední, nebo další?

Druhá zpráva se týká počtu týmů, kterých se prozatím na LanCraft moc nepřihlásilo. Od pondělí se můžeme pyšnit další dvojicí celků, které zajistě zvýší úroveň turnaje. Český tým UFOPORNO a polští 1stCav rozšířili počet účastníků na sedm. Chybí tedy poslední tým, který by doplnil zbylých "Sedm statečných" a potvrdil tak, že turnaj v CS 1.6 se na letním LanCraftu odehraje. Samozřejmě, že týmů nemusí být pouze osm, rád uvidíme na turnaji co nejvíce týmů!

Co je to LanCraft?

LanCraft je největší česká BYOC LAN párty, která se koná již sedmý rok v řadě. Turnaje, které jsou samozřejmostí, mají velkou publicitu a prestiž, proto se vždy na místě konání mluví například i polským jazykem. Jeho zakladatelem, který nadále nad turnaji drží pevnou ruku je legendární Lukáš "Jump" Vobecký, který dřível hrával StarCraft a nyní je kapitánem české reprezentace ve hře StarCraft II.

KONTAKT NA ADMINA CS1.6

Milan 'milda' Šťovíček
mail: stovicek@playzone.cz
icq: 299-515-098
mobil: +420 sedm sedm šest 045 289
ostatní: soukromá zpráva

Co je to BYOC?

Bring-Your-Own-Computer, nebo-li BYOC, je v překladu "Dones si-svůj-počítač". Turnaje pořádané formou BYOC se těší ve světě velké oblibě a i u nás mají tyto soutěže svou tradici. Hráči, kteří chtějí dojet na LanCraft si musí sebou přivézt vlastní počítač, čímž jim odpadá nehorázné nastavování defaultních PC. Zároveň se mohou podělit o svou sbírku filmů, fotek či jiných šiřitelných věcí.