Přejít k hlavnímu obsahu

INTEL LanCraft Summer kuřátka a Chipito

20. 6. 2010 | 22:56 Všechny hry
Organizátoři INTEL LanCraft Summer se vytasili s dalším "úlovkem". Tentokrát se jedná o grilované maso, pochoutky Chipito a soutěž ve hře Moorhuhn 3.Na INTEL LanCraft Summer 2010 opět budeme zdarma rozdávat pochoutky od firmy Chipita, více známe pod logem 7days. Na fotce můžete vidět množství, které bylo pro zhruba 70 lidí. Kolik toho asi rozdáme při skoro dvojnásobném množství účastníků?
Výchozí obrázek

Organizátoři INTEL LanCraft Summer se vytasili s dalším "úlovkem". Tentokrát se jedná o grilované maso, pochoutky Chipito a soutěž ve hře Moorhuhn 3.

Na INTEL LanCraft Summer 2010 opět budeme zdarma rozdávat pochoutky od firmy Chipita, více známe pod logem 7days. Na fotce můžete vidět množství, které bylo pro zhruba 70 lidí. Kolik toho asi rozdáme při skoro dvojnásobném množství účastníků?

Kdybychom právě na vás náhodou zapomněli, nebojte se připomenout. Big Shocky a 7days dárky budou pro každého hráče zdarma!

Slepice kam se podíváš

Máme pro vás připravenou první z doprovodných turnájků. Tento se odehraje v proslulé střílečce Moorhuhn 3.

Pravidla jsou jednoduchá. Nahrajte v této hře co největší score, udělejte printscreen a zašlete ho spolu se svým nickem na email moorhuhn@lancraft.cz. Ten z vás, který v neděli večer (4. 7. 2010) bude mít největší score, obdrží cenu pro vítěze - pohár zabijáka slepic a překvapení na baru pro dlouhý (ale zábavný) večer, :)

Pro správnou kontrolu vám na začátku LanCraftu sdělíme kód, který musí být součástí nicku v tabulce Highscore, jiné výsledky nebudou započítány. 

Moorhuhn 3 je freeware hra a stáhnete jí například na serveru slunečnice.

Kuřata²

U slepic, resp. kuřat ještě zůstaneme. Protože po celou dobu LanCraftu budete moci soutěžit v úžasné střílečce Moorhuhn 3, připravili jsme pro vás další novinku LanCraftu.

Během víceméně celé akce budete moci ukojit svůj hlad, či se jen správně naladit na další lov slepic. Čerstvá chuťovka v podobě grilovaných kuřat vám pomůže překonat krušné chvilky.

Plánujete této možnosti využít? Budeme rádi za váš názor, který nám pomůže se zajištěním dostatečného množství kuřat.

Tak kdo přijede?