Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic: Delpan je stále u nás

30. 5. 2011 | 22:52 Counter Strike 1.6
Australská organizace fnatic oznámila, že Marcus 'Delpan' Larsson nebyl z týmu propuštěn i přes to všechno, co se odehrálo za poslední dva dny.V posledních dvou dnech jsme se dozvěděli, že Delpan opouští fnatic a přechazí ke konkurenčním SK Gaming a dokonce už i podepsal smlouvu, ale fnatic vše vysvětlili, jak to doopravdy je.
Výchozí obrázek

Australská organizace fnatic oznámila, že Marcus 'Delpan' Larsson nebyl z týmu propuštěn i přes to všechno, co se odehrálo za poslední dva dny.

V posledních dvou dnech jsme se dozvěděli, že Delpan opouští fnatic a přechazí ke konkurenčním SK Gaming a dokonce už i podepsal smlouvu, ale fnatic vše vysvětlili, jak to doopravdy je.


Zatímco Marcus dal najevo, že by chtěl fnatic opustit a přejít k německému gigantu SK Gaming, dokonce byl ochoten o tom i diskutovat, ale vedení SK Gaming se vůbec neodhodlalo  něják kontaktovat druhou stranu a vše domlouvali za jejich zády a nestalo se tomu tak poprvé mezi těmito rivaly. Tím pádem se SK Gaming stali pro celý elektronícký sport a celou Counter Strike scénu velmi neprofesionálním a znepokojujícím týmem.

Kromě toho SK Gaming kdysi prohlásili, že se s fnatic mohou domlouvat civilizovaným způsobem, ale jaksi na to opět zapomněli a jejich přístup k celé situaci je velmi neprofesionální. Dokonalým příkladem je generální ředitel SK Gaming Alexander "TheSlaSH" Müller, který je hlavním tvůrcem tohoto incidentu.

Fnatic chtěli být otevření a byli dokonce ochotni vyjednávat o možném přestupu a dokonce i propuštění Marcuse, ale SK Gaming vše ignorovali a nehodlali respektovat smlouvu, kterou má Delpan uzavřenou s fnatic.

TheSlaSH prozdradil, že budou ochotni Marcuse odkoupit za velký balík peněz.

Jak to všechno ještě dopadne, tak na to si budeme muset počkat, ale určitě je to velmi zajímavé a zároveň matoucí pro všechny fanoušky a čtenáře.

Zdroj: fnatic
Štítky: fnatic