Přejít k hlavnímu obsahu

HellRaisers vyzkouší maďarského střelce

15. 9. 2016 | 10:48 Counter-Strike 2
Ukrajinská ogranizace HellRaisers dnes oznámila, že tým posílí na zkoušku maďarský hráč Bence "DeadFox" Böröcz.
Výchozí obrázek

Ukrajinská ogranizace HellRaisers dnes oznámila, že tým posílí na zkoušku maďarský hráč Bence "DeadFox" Böröcz.

Po odchodu Tomáše "oskar" Šťastného se stále nepodařilo evropskému výběru najít tu správnou a dostatečnou náhradu. Od začátku srpna, kdy už se vědělo, že nebude český plejer hrát, naskočil do sestavy Sergey "smike" Sklyarenko. Hráčům se v této sestavě ale moc nevedlo, počáteční problémy v ESL Pro Leagu, kde aktuálně mají dvě výhry a čtyři prohry, je pomalu a jistě odsouvá do baráže o příští sezónu, vyvrcholily tento víkend v SL StarSeries, kde skončili poslední ve skupině po prohrách s Ninja in Pyjamas a Dignitas.

Prozatím nejlepšího umístění dosáhl Böröcz s týmem PixelFire, se kterými postoupil do semifinále lednového evropského Minoru. Poté přestoupil do Escape Gaming, britské organizace, kde s ním hrál švédská legenda BARBARR, nýnější trenér fnatic Jumpy a dánské duo maeVe a es3tag.

Sám trenér Johnta nicméně uvádí, že změna byla potřeba hlavně kvůli komunikační bariéře, kterou smike vyvolával: "Dospěli jsme k názoru, že i přes hodně tréninků a zápasů se nám stále nepodařilo vyladit komunikaci. Sergey se stále nenaučil pořádně komunikovat v krizových situacích a právě o tom důležité zápasy jsou."

"Rozhodli jsme se tak, že mu dáme sbohem a dáme šanci jinému, evropskému hráči, který alespoň jeden rok hrál v mezinárodním týmu," dodal Shevcov.

Už ve čtvrtek uvidíte Böröcze v sestavě HellRaisers v zápase ESL Pro League proti Astralis.

Sestava HellRaisers:

{#Ukrajina} Kirill "ANGE1" Karasiow
{#Ukrajina} Vladzslav "bondik" Nechyporchuk
{#Slovenská Republika} Martin "STYKO" Styk
{#Slovenská Republika} Patrik "Zero" Žúdel
{#Maďarsko} Bence "DeadFox" Böröcz (zkouška)

Zdroj: HLTV.org
Štítky: HellRaisers