Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba ovládla nedělní Battlegrounds

28. 11. 2016 | 17:07 Counter-Strike 2
Po bronzových medailích na MČR 2016 přijela eSuba na Battlegrounds s jasným cílem. Při absenci ROG.eXtatus, kteří měli tento víkend bootcamp v Nestu, byl favorit turnaje jasný.
Výchozí obrázek

Po bronzových medailích na MČR 2016 přijela eSuba na Battlegrounds s jasným cílem. Při absenci ROG.eXtatus, kteří měli tento víkend bootcamp v Nestu, byl favorit turnaje jasný.

Mimo eSuby se dalších Battlegrounds účastnili eEriness, Zero Damage a mixtým Made in Bratislava. Největší konkurent měl být jasný, ale nakonec eEriness všechny těžce zklamali. Tým pod vedením blade se dle svých slov na akci nepřipravoval a hráčům to celou neděli prostě nepadalo. Výsledkem byla úvodní prohra 6:16 se Zero Damage na mapě de_tuscan (poprvé a naposledy), následovalo 14 bodů proti MiB a kluci smutně vyrazili domů jako první.

Mezi tím vrcholily boje ve finále WB, kde výbornou formu prokazovali Zero Damage s Erikem "reylo" Němcem jako hostem místo JOHANa. Skvělým individuálním výkonem se prezentoval zejména Pavel "Notuud" Jahoda, ani jeho akce však nestačily na eSubu a po výsledku 12:16 na cobblestone šla do grandfinále s výhodou jedné mapy eSuba.

0DMG měli jasný cíl a to jít za odplatou. Jejich sílu poznali také hráči Made in Bratislava a na více než 6 bodů se na cbble ve finále LB slovenský tým nezmohl. Následoval poslední zápas, kde eSuba byla stále favorizovaná. eSuba s Jiřím "oKKo" Trojanem místo HenkkyG hrála se svým soupeřem vyrovnaný zápas a už to vypadalo na prodloužení. Ve třicátém kole však efron nevyhrál svůj 1v2 clutch a zlaté medaile si mohli pověsit na krk eSubáci!

Záznamy všech zápasů naleznete na Twitch kanále Alzy.

Štítky: Battlegrounds, eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.