Přejít k hlavnímu obsahu

Dev1 a jeho značka DEV1S navštíví Utubering

28. 4. 2017 | 13:45 Všechny hry
Značka herních produktů Ivana "Dev1" Lazarova nabývá každou akcí na popularitě, a tak by bylo nemyslitelné, aby vynechala blížící se dvě zastávky festivalu Utubering.Legenda domácího progamingu poctí svoji návštěvou festival Utubering i se svojí značkou DEV1S. Návštěva to nebude ledajaká, program v PLAYzone aréně pro vás máme připravený opravdu pestrý, u DEV1Su tomu nebude jinak. Jste připraveni na velkou jízdu?
Výchozí obrázek

Značka herních produktů Ivana "Dev1" Lazarova nabývá každou akcí na popularitě, a tak by bylo nemyslitelné, aby vynechala blížící se dvě zastávky festivalu Utubering.

Legenda domácího progamingu poctí svoji návštěvou festival Utubering i se svojí značkou DEV1S. Návštěva to nebude ledajaká, program v PLAYzone aréně pro vás máme připravený opravdu pestrý, u DEV1Su tomu nebude jinak. Jste připraveni na velkou jízdu?

Každý hráč potřebuje neférovou výhodu a právě proto vletěl na scénu Dev1 se značkou herního vybavení DEV1S. Na pražské i brněnské zastávce bude k vyzkoušení a v prodeji kompletní nabídka produktů, od herních brýlí, celé škály podložek včetně posledních podepsaných kusů Styka a Zera až po trička, mikiny nebo zbrusu nové nabíjecí a datové náramky.

Na Utuberingu - Praha 29. dubna si Ivan "Dev1" Lazarov navíc připravil specialitu v podobě živého odhalení nejnovějšího produktu značky DEV1S. Proběhne tak nejen na místě, ale i na jeho Twitch kanále, takže pokud do Letňan nedorazíte, sledovat jej můžete z pohodlí domova. Populární komentátor a streamer se bude u svého stánku pohybovat po celý den, pokud toužíte po nemilosrdné výzvě, můžete Dev1ho v PLAYzone aréně vyzvat na 1v1 souboj!

Štítky: Utubering, DEV1S
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.