Přejít k hlavnímu obsahu

Team Universe ohlašuje příchod PUBG sekce

9. 4. 2018 | 21:52 PUBG: Battlegrounds
Po organizacích nEophyte a Inside Games oznamuje svoji novou PUBG sekci i Team Universe. Vypadá to, že naše domácí organizace začínají v PUBG spatřovat potenciál. Dočkáme se brzy dalších oznámení?
Výchozí obrázek

Po organizacích nEophyte a Inside Games oznamuje svoji novou PUBG sekci i Team Universe. Vypadá to, že naše domácí organizace začínají v PUBG spatřovat potenciál. Dočkáme se brzy dalších oznámení?

Tým pod vedením Michala "Majkl" Krýla dosahuje stabilních výsledků na české scéně a nyní se rozhoduje vzít hraní seriozněji a připojit se pod organizaci Team Universe. Tým má veliký potenciál, kluci mají dlouholeté zkušenosti z CS:GO. Jsme tedy zvědaví, jak se jim bude dařit v příštích měsících na domácí i zahraniční scéně.

V rámci oficiálního vyjádření přinesli Team Universe rozhovor s kapitánem týmu Majklem.

Můžeš nám prosím na začátek představit váš tým? 

Ahoj, začal bych asi s Enthorym, se kterým se znám již dva roky. Působí jakožto náš high fragger, ale je to taky člověk, který nás dal dohromady. Dalším členem je Rufus, dlouholetý hráč CS:GO s mnoha zkušenostmi, který aktuálně hraje na pozici fraggera a spotera. Nesmí ale chybět ani někdo, kdo to umí se sniperkami, tuto roli zastává v týmu Silenter. A nakonec má maličkost v roli IGL.

Jak jste se dali jako tým dohromady a jak dlouho již spolu hrajete?

Bylo to při kvalifikaci na ESL, kdy jsme si šli spíše zahrát jen tak pro srandu. Pár dní před tím mi Enthory řekl, že má místo v teamu tak jestli nemám zájem. Samozřejmě to nebyla ještě naše plná sestava. První kvalifikační zápas s námi nehrál náš člen Silenter2, ale hráč Bazz, který přestal později s námi kvůli času. Následně Enthory přivedl hráče Silentera který je našim posledním členem.

Jaká je vaše motivace pro hraní na takto vysoké úrovni?

Poslední dobou nás už nebaví hrát public. Není důvod proč ho hrát, naopak zahrát si turnaj na nějaké úrovni je sice více stresující než na publicu, ale je tam o dosti větší radost po následné výhře. Ta hra nějak vypadá, jsou tam vidět taktiky a větší teamwork a to se nám libí.

Jakých turnajů a lig se plánujete v nejbližší době zúčastnit?

Chceme hrát určitě PUBG online, ESU, ale také nezapomínáme na české turnaje, kterých se budeme velice rádi účastnit. Bohužel kvůli nedostatku serverů jsou často turnaje plné, než se do nich vůbec zaregistrujeme. "Je jednoduší vyhrát kvalifikaci než se registrovat do turnaje".

Máte nějaký dlouhodobý cíl, kterého byste rádi dosáhli?

Jedním z cílů je být kvalitním teamem jak v České Republice, tak i v zahraničí. Primární cíl je stejný jako u většiny teamů, a to dostat se na vrchol mezi elitní týmy.

Aktuální sestava Team Universe:

{#Česká Republika} Michal "Majkl" Krýl
{#Česká Republika} Jára "Silenter" Hájek
{#Česká Republika} Tomáš "Rufus" Imling
{#Česká Republika} Karel "Enthory" Kolman