Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone Letní Sklizeň: Představení hráčů

18. 7. 2018 | 16:29 Clash Royale
Vodafone Letní Sklizeň už je skoro tady a je tedy nejvyšší čas představit si podrobně účastníky. Jejich jména samozřejmě znáte, víte ale za jaký tým hrají, co patří k jejim největším úspěchům či jaké mají papírově šance postoupit až na MČR? Jestli ne, tak jste tu správně. 
Výchozí obrázek

Vodafone Letní Sklizeň už je skoro tady a je tedy nejvyšší čas představit si podrobně účastníky. Jejich jména samozřejmě znáte, víte ale za jaký tým hrají, co patří k jejim největším úspěchům či jaké mají papírově šance postoupit až na MČR? Jestli ne, tak jste tu správně. 

Prize money:

  • 1. místo: 4 000 Kč + postup na MČR
  • 2. místo: 2 000 Kč + postup na MČR
  • 3. místo: 1 000 Kč + postup na MČR
  • 4. místo: postup na MČR
Konečné pořadí kvalifikace na Letní Sklizeň - MČR 2018
#Hráč#Hráč#Hráč#Hráč
1.{#Česká Republika} Lotr Sniper (1770)6.{#Slovenská Republika} Tartos (1035)11.{#Česká Republika} nico cz YTB (625)16.{#Česká Republika} Honzab (460)
2.{#Česká Republika} Demon (1515)7.{#Česká Republika} Jess (1010)12.{#Slovenská Republika} P4TRICK (610)17.{#Česká Republika} MrCactus (450)
3.{#Slovenská Republika} danoboss (1350)8.{#Česká Republika} Zverak (950)13.{#Slovenská Republika} Kuseq (605)18.{#Česká Republika} Mafy (400)
4.{#Česká Republika} Synek (1150)9.{#Česká Republika} Elfkam (700)14.{#Slovenská Republika} AWIK Official (520)19.{#Slovenská Republika} mamarman (390)
5.{#Slovenská Republika} CHIPY (1140)10.{#Česká Republika} Mára Škvára (630)15.{#Česká Republika} ReppyCZ (505)20.{#Slovenská Republika} dodoo.god (380)

1. Lotr sniper

Hráč z týmu Giant eSports je pravidelným účastníkem měsíčních finále, kde rozhodně nebývá jen do počtu. Je to zkrátka plejer, který na našich pravidelných online turnajích září. Vidět ho hrát offline na MČR by tedy mohlo být opravdu zajímavé. A šance, že se tomu tak stane, nejsou malé – Lotr sniper bezpochyby patří k hlavním kandidátům na postup.

2. Demon

Reprezentant celku Inaequalis svým perfektním sbíráním bodů většinu scény celkem zaskočil, bezpochyb tím ale dokázal, že se s ním musí počítat. Že by to ale nakonec dotáhnul až na postup? Tomu zatím moc nevěříme. Postoupit ze skupin by se mu ale nejspíše podařit mělo.

Na Jarní sklizni bral zlato UnSeen, kdo se bude radovat tentokrát?

3. danoboss

To třetí hráč dle letního MČR bodování svým umístěním nepřekvapil asi nikoho. Na jaře měl danoboss formu neskutečnou a očividně si ji přenesl i do léta, což potvrzuje krásných 1350 bodů. Šanci na postup určitě má, najdou se ale i další skvělí hráči a o své místo na MČR bude muset bojovat.

4. Synek 

Stříbrný medailista z Y-Games a vítěz jarního bodování jel i v létě. Čtvrté místo je prostě skvělé. Ale jak se mu podle nás bude dařit? Na postup sílu bezpochyby má. Play-off je povinnost, dál už to bude velmi vyrovnané.

5. CHIPY

Kapitán eSuby, kapitán slovenského výběru na CR Nations Cup a jedna z nejznámějších tváří domácí Clash Royale scény. A samozřejmě také kvalitní hráč. Rozhodně už ale není na vrcholu své formy a jestli z Letní Sklizně postoupí, je otázkou. Minimálně do play-off by to ale dotáhnout měl.

6. Tartos

Další hráč ze stáje GeS. O Tartosovi se na jaře moc nemluvilo, do letní sezóny ale vtrhnul neskutečně. Výsledek? 1035 MČR bodů a šesté místo MČR bodování. Naděje na Sklizeň? Postup do play-off by urvat mohl, jízdenku do Brna ale nejspíše ještě shánět muset nebude.

7. Jess

Reprezentant Zetko esports je posledním hráčem, který se překutálel přes magickou hranici 1000 bodů. Bezpochyb mu v tom pomohlo zlato z Y-Games, díky kterému získal krásných 350 bodů. Šance na postup u něj nejsou malé, naopak, dle nás patří k hlavním kandidátům na zlato.

8. Zverak

Bývalý hráč celku Exalted esports, v současnosti reprezentant Arena Queso. Zverakovi se po jarní výpravě na V4 FSF dařilo i přes léto, za největší úspěch lze považovat nejspíše celou cestu do Amsterdamu, kterou zakončil právě přestupem pod Team Queso. Postup ze skupin je povinnost, ale selhání by teoreticky přijít mohlo. Není ale vyloučené ani to, že by postoupil až na MČR. 

9. Elfkam

Další naděje eSuby na postup na MČR. I když už o něm není slyšet tak moc jako dříve, devátým místem dokázal, že Clash mu stále jde. Místo v Brně by si teoreticky mohl vybojovat již nyní, k nejžhavějším kandidátům ale nepatří.


10. Mára Škvára

Hráč Zetka, který hraje konzistentně velmi dobře. Poslední velké selhání ale zažil právě na Jarní Sklizni. Bude se historie opakovat i nyní? Nejspíše ne, Mára by měl do bojů o místa na MČR výrazně promluvit.

11. P4TRICK

Hráč, co si prošel spoustou týmů, v současnosti obléka dres nEophyte. Výsledky má konzistentní, výrazný ale moc není. Na Sklizni může jen překvapit, v létě postup nejspíše neurve. Na podzim už by to ale mohlo být jinak.

12. Kuseq

Další hráč Zetka, který by teoreticky mohl dosáhnout na TOP4. Nebude to ale mít lehké a k nejžhavějším kandidátům vážně nepatří, do širšího výběru již ale bezpochyb ano.

13. AWIK Official

A Giant eSports znovu. AWIK nepatří k největším adeptům na zlato (či vůbec na postup), ale předvést se může. Ostatně, s tím nejspíš do turnaje jde.

Kdo z účastníků se na této fotce objeví letos?

14. ReppyCZ

Definitivně největší překvapení celého jara a černý kůň turnaje. Hráč týmu Antidote by mohl porazit všechny domácí hvězdy, skill na to bezesporu má. Otázkou zůstává, jak ho může při prvním opravdu velkém turnaji ovlivnit psychika. Místo na MČR by si ale určitě zasloužil.

15. Honzab

Podobný případ, jako předchozí hráč, talent, který jde na turnaj s tím, aby si odzkoušel, jaké je to hrát na velkých akcích. Poslední posila GeS byla trefa do černého. Tento hráč má budoucnost.

16. MrCactus

Ne moc známý, nicméně silný hráč. Na postup asi nedosáhne (play-off ho nejspíše rovněž mine), ale Hexcom můžou být rádi, že se sem vůbec dostal. Nebýt odstoupení nica, mohl by Cactus sledovat vše maximálně na streamu.


Celý turnaj budete moci samozřejmě sledovat živě! V sobotu to vypukne ve dvě odpoledne, přivítá vás klasická komentátorská dvojka Mishkin + Fifqo, jako třetí komentátor je doplní Radves. Věříme tedy, že se k nám přijdete podívat, rozhodně se od nejlepších domácích hráčů budete moci přiučit.

Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend