Přejít k hlavnímu obsahu

AJTT posiluje VENI VIDI VICI namísto zur1se

29. 9. 2018 | 13:15 Counter-Strike 2
Historicky druhou změnu v sestavě zažil tým VENI VIDI VICI, kde Zur1s dneškem oficiálně dostává bench.
Výchozí obrázek

Martin 'zur1s' Sláma je na domácí scéně považován za talentovaného, avšak občas nevychovaného hráče. Právě kvůli tomu se dokázal až ve VENI VIDI VICI usadit a po několik měsíců v těchto barvách podával velice kvalitní výkony, které týmu dokonce vynesly i postupový slot na MČR 2018. Tahle kapitola je však nyní u konce a poslední zápas play-off ligy Gfinity Series byl jeho posledním, co by hráče v základní sestavě.

VENI VIDI VICI na bootcampu

Až dosud kompletní složení VENI VIDI VICI, nahoře zleva: teCkoO, thieff, zur1s, dole: uZman, garzeN

Po rozsáhlých změnách v průběhu léta se mezi volnými hráči objevilo jedno jméno, které nikdo neočekával, že by se bez týmu objevilo. Řeč je o Filipu 'AJTT' Dolenském, který nejprve testoval jednu z možných sestav eSuby, až se s ním v Teamu Gravity nepočítalo. Kapitán 3V Tomáš 'teCkoO' Koširer této situace využil a nadějného střelce zlanařil do svých řad. Svoji premiéru v novém působišti zažívá AJTT tento víkend v rámci uzavřené kvalifikace na FOR GAMES.

Nynější sestava VENI VIDI VICI:

 Slovensko Tomáš 'teCkoO' Koširer
 Slovensko Dávid 'garzeN' Hrušovský
 Slovensko Matúš 'uZman' Rechtorovič
 Česká republika Matěj 'thieff' Žádník
 Česká republika Filip 'AJTT' Dolenský

Štítky: VENI VIDI VICI
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.