Přejít k hlavnímu obsahu

Připraveni působit Damage!

28. 11. 2009 | 09:58 Připraveni působit Damage!
Grafika: Logo týmu DamageNa scéně se díky rozpadlým neutronics vytvořil nový team Damage s velmi dobře vypadající lineup, která má na scéně do budoucna určitě co ukázat.
Výchozí obrázek
Damage logo.jpg
Grafika: Logo týmu Damage

Na scéně se díky rozpadlým neutronics vytvořil nový team Damage s velmi dobře vypadající lineup, která má na scéně do budoucna určitě co ukázat.

Většina teamů tvořena hlavně britskými hráči většinou nevydrží dlouho kvůli mnoha důvodům. Mnozí by řekli, že velkým faktorem je masivní ego, které má většina britských hráčů. Ačkoliv to může být pravda, tato nová sestava má všechno, ale spíše pozitivním způsobem. Mají také jednoho němce.

Damage, nový team vytvořený hráčem Benem "bAc" Coppardem včetně s nejlepšími britskými talenty a jednoho z nejpřátelštějších němců má určitě co nabídnout. Nápad vytvořit tento team vznikl už dřive. Odehráním více a více zápasů se tento nápad postupně realizoval. Hodně z těchto hráčů už spolu dříve hráli a všichni plánují účastnit se zP! LAN #2.

Ke všemu se vyjádřil clanleader Ben "bAc" Coppard:

Nejsem si úplně jistý, jak vlastně tenhle team vznikl. Trvalo to pár týdnů. Hlavním problémem byl probíhající EMS. Museli jsme počkat, až neutronics dohrají nebo vypadnou z EMS, protože většina hráčů z této sestavy za ně hrála a odejít z teamu v průběhu této soutěže nechtěla. Dali jsme se dohromady hned se rozpadli. Jsem mimořádně rád za to, že mám tu čest vést tuto bandu extrémě nadaných britských hráčů, kteří jsou takovou šťávou momentální britské komunity. Třešničkou na dortu je, že máme spolu s námi na palubě foorcra, který nám dodává trošku potřebného cizýho koření. Tak jako každý team v současné době se těšíme na ZP LAN #2 na kterou se budeme připravovat přes celou zimu jak nejvíce to půjde, abychom mohli napadnou velká jména. Se vším egem stranou, což je problém všech britských teamů, si myslím, že máme konečně lineup, se kterou budou všichni spokojeni a těšíme se na dlouho cestu zlepšování.

Nová lineup Damage vypadá následovně:

{#Velká británie} Joseph "jo3y" Dant
{#Velká británie} Dave "phn" Wood
{#Německo} Mathias "foorcr" Böker

{#Velká británie} Matti "mattiiii" Harvey
{#Velká británie} Ben "bAc" Coppard

{#Velká británie} Robbie "Lindo" Lindsay