Přejít k hlavnímu obsahu

Admin Duke vyzpovídán!

5. 1. 2010 | 19:30 Counter Strike 1.6
Už víte, že máme ve své nové partě "nováčky". Jedním z nich je i Vlastimil "Duke" Vašátko, který se stará o náš 5on5 Ladder.Duke se stal prvním adminem, kterého jsme u nás v týmu přivítali. Za jeho příchod vděčíme koběrovi a cRL, kteří si Duka zvolili pro jeho zkušenosti a dovednost z předchozích působišť.Takže Duku, zatopeno už máš? Já tu mám docela kosu na koleji...Taky jsem míval, ale doma je dobre:-)Duku, jsi novým členem PZ. Řekni nám, kdo vlastně jsi?
Výchozí obrázek

Už víte, že máme ve své nové partě "nováčky". Jedním z nich je i Vlastimil "Duke" Vašátko, který se stará o náš 5on5 Ladder.

Duke se stal prvním adminem, kterého jsme u nás v týmu přivítali. Za jeho příchod vděčíme koběrovi a cRL, kteří si Duka zvolili pro jeho zkušenosti a dovednost z předchozích působišť.


Takže Duku, zatopeno už máš? Já tu mám docela kosu na koleji...

Taky jsem míval, ale doma je dobre:-)

Duku, jsi novým členem PZ. Řekni nám, kdo vlastně jsi?

Otázka "kdo jsi" je velmi zajímavá. Mohu ti tady rozjet x-hodinový monolog na téma, kdo vlastně jsem:-) Takže spíše moji nejreálnější část ti tu napíši. Jmenuji se Vlastimil "Duke" Vašátko a jsem 25 letý sympatický šlahůnek(teda přátelé mi to říkají:-) ). Bydlím v malebném vesničce jménem Opatovec(blízko Svitav, pardubický kraj). Vystudoval jsme UTB ve Zlíně, obor informační technologie. Pracuji a zatím musím zaklepat na dřevo, že moje práce je i mým koníčkem.

Fýha, jak jsi se vlastně dostal k té naší "rodině" ?

K vaší rodině, to byla dlouhá cesta. Chceš dlouhý nebo krátký příběh?!:-) Ok sám volím kratší. Jakožto každý CS hráč v ČR zná portál united-games(nyní playzone), tak i já jsem zde hrál ligy. Zkoušel jsem se k vám dostat již jednou, ale to mi nevyšlo, nebyla žádná odezva ze strany PZ a zhruba po dvou letech jsem to zkusil znova. Navíc jsem nabral i zkušenosti, jak herní, tak co se týče "administrativy", jelikož jsem adminoval a adminuji na jednom serveru a postupně jsem přešel k mnohem většímu až nakonec mé dispozice ovlivnili asi srdce vojty(crl), který mě vzal.

A co zatim říkáš na nás?

Reálně kluci v pohodě, kteří si "nehoní" triko a takové lidi mám rád. Sice jsem tu necelé dva měsíce, ale s kýmkoliv z admin teamu jsem se pustil do debaty, či řešil jakýkoliv incident, neměl jsem s nikýmjakýkoliv problém, ba naopak. No jelikož jsem člověk upřímný, tak mi veř, že ti tu nechci mazat "med kolem huby":-)

Co ty a csko? Moc lidí tě asi nezná, řekni nám, jak dlouho hraješ a kdy si vlastně začal hrát?

CSko jsem začal hrát zhruba 6 let zpátky. Na střední jsem totiž ješte býval normální, až na výšce jsem do toho spadl:-) Ne rozhodně nejsem závislák:-) Znáš to sám, vysoka, člověk se kope do zadku, tak to začne mačkat...a plyne rok za rokem...:-)

Jojo až moc dobře..:/ Co tvoje PC? Co jsi měl za svojí první vykopávku?

Moje PC na tom není až tak špatně, rok co rok měním komponenty(má pěněženka krvácí), ale to víš, rád si zahruji nové hry. Takže bych hodnotil můj PC teď tak, že je připraven na Mafii 2 full detail:-) A jinak musím hrábnout hodně zpátky do historie, ale myslím tak v 10letech jsem měl 486 DX2 a tam Lotus(e), Doom(a), atd.:-)

Co konzole? Nelákalo tě mít playstation, nebo xbox?

Jelikož jsem "stará škola", tak raději si fakt sednu za to PC:-) Dá se říct, že v tomhle jsem lehce konzervativní. Ale tak pokud odměnou za tento rozhovor mi bude PS3 ve slimu, tak proč ne:-)

 No to asi ne, já sám jsem se toho ještě nedočkal. Možná Majkl nebo Hitachi....No a co ty jako admin? Co jsi za ty dva měsíce zjistil?:)

Máš tu pípák?:-D Ok tak raději slušně. Jak dobře víš, dělám teď momentálně admina na 5on5 ladderu. K tomu bych dodal asi to, že bych u určitých hráčů, klanů doporučil osvědčené pořekadlo: "Dvakrát měř a jednou řež"! Prostě stahaný po práci vlítne člověk na protesty a nestačí se divit, co tam někdo vymýšlí za hovadiny. Je velký problém, že hráči chtějí hrát, ale jako u každé hry by měli znát pravidla, bez toho to nejde. A dost playerů buď ty pravidla vůbec nezná nebo zná, ale tak 3 roky zpátky.

No tak přece jen je to NS, tomu se nesmíme divit :-D
Máš nějakého kolegu pro ladder, nebo ho obstaráváš jen ty?:)

Kolegů mám na ladderu dost. Nabrali jsme nové adminy, většinu kluků z nově příchozích znám, ať již jako enemy cw či známých z mixů, takže věřím, že tato spolupráce nám bude skvěle klapat.

Který z adminů se ti zatím nejvíc zamlouvá ?:)

Myslíš z nově příchozích nebo komplet?:-)

Z těch nově příchozích :)

Zatím bych to nazval jako takové oťukávání, ale co jsem nejvíce měl pokec tak s J.a.n.y.ym a Lechym. Rozumíš ten teambuilding tam přijde záhy:-)

Co ty jako admin, jsi na své "ovečky" - hráče mírný, nebo jim dáváš co proto?

Mohu ti tu říct, že každý admin je přeci objektivní a podle toho jede a tím tuto otázku uzavřít, ale... Bohužel admin je jen člověk(kupodivu i já) a jednou vstane pravou nohou a někdy tou druhou. Ale ve své podstatě se snažím držet stejný metr s minimální procentuální odchylkou Jsem admin, který se snaží hráčům pomoci, myslím si, že jsem vstřícný, rozhodně se se mnou dá diskutovat, ale umím si zjednat respekt, když je potřeba Stačí ti to jako odpověď?

Rozhodně, já už tě nebudu otravovat, sám mám kopec práce  Jestli máš zájem ještě někoho pozdravit, ...

Já ti děkuji za tento rozhovor, konečně třeba budu STAR Jinak pokud mohu chtěl bych pozdravit kluky z losers a FAILu a speciálně přítele pytlu. Díky

Já ještě jednou děkuju Duke-ovi, který si na mne udělal čas a už teď Vám mohu slíbit, že se v blízké době zde objeví další rozhovor.