Přejít k hlavnímu obsahu

LC: Authority Gaming vítězí!

9. 10. 2011 | 01:26 Counter Strike 1.6
Výchozí obrázek

Zdravím Vás z LanCraftu, dějiště LAN bitev o podzimního CS 1.6 krále této akce. V této novince se dozvíte vše, co se zde odehraje, proto pečlivě aktualizujte, ať víte, kdy, kde nebo s kým hraje Váš favorit! 

01:35 - A je to. Pro dnešek je to ode mě z místa konání vše. Doufám, že i přes technické problémy, které se nám bohužel nevyhly, se vám reportáž líbila, ciao.

01:30 - Alea iacta est! Jsme na konci dnešní předlouhé cesty. Nejlepší se dnes ukázal tým Authority Gaming, který si po celý den udržel neporazitelnost a zaslouženě si odnáší hlavní cenu turnaje poté, co na mapě de_dust2 dokázal porazit tým HOLLYWOOD 16-9. Gratulujeme.

00:15 - Je to tu! Konečně jsme se dobrali kýženému konci turnaje. Po dobrém výkonu si místo v Grandfinále zajistili střelci z HOLLYWOODU, kteří se pokusí zlomit dnešní neporazitelnost česko-slovenských AG. Zápas můžete sledovat i s komentářem na PLAYzoneTV!

23:12 - Pomale se blížíme do finále celého turnaje. Po rádoby "showmatchi" v semifinále nás čeká finále LB, kde na sebe narazí Kristove Deti a HOLLYWOOD.

22:18 - Další kolo PO za námi. Tentokrát jsme se dozvěděli účastníky Semifinále Lower Bracket. V něm se utkají týmy Cracked Gamers a HOLLYWOOD.

21:09 - Po krásném finále WB známe prvního Grandfinalistu, je jím tým AG, který zaslouženě vyhrál poměrem 16:9. Ve čtvrtém kole LB nás nyní čekají dva zajímavé zápasy, proto neváhejte a přijďte na HLTv podpořit svého favorita.

19:50 - AG ve finále doplňují Kristove Deti. Nenechte si ujít komentovaný zápas těchto dvou týmů na PLAYzone TV! Začátek je naplánován na 20:00.

19:28 - Prvním finalistou WB se stává tým AG!

18:41 - posledním týmem ve Final Four se po těsném vítězství stává tým HOLLYWOOD!

18:24 - PLAY-OFF pokročilo a ve WB nám zbyly očekávané tři týmy - AG, Cracked a Kristove Deti. U posledního zápasu mezi Fofos a HOLLYWOOD stále čekáme na vítěze.

16:16 - Skupiny úspěšně za námi a před námo hlavní část turnaje, tedy PLAY-OFF! První dva z každé skupiny se utkají ve Winner Bracket, ostatní v Lower Bracket.

13:49 - Skupiny se i přes větší technické potíže blíží ke konci. Nasazené týmy většinou potvrzují roli favoritů skupin, ale i celého turnaje. Na Play-Off se můžete těšit okolo 16:00. Samozřejmě počítejte s větším, či menším zpožděním.

10:26 - Skupiny začaly, máme menší problémy se servery, pracujeme na nich, vydržte.

08:42 - Skupiny konečně vygenerovány a zveřejněny. Většina hráčů už je na svých místech a ladí poslední detaily.

07:48 - LC se pomale probouzí k životu. Hráči, kteří spali se probouzí, ti co nespali ještě "dokrmují" hladinku. Prostě každý se na turnaj připravuje podle svého :). V 10 nám vypuknou skupiny a je se určitě na co těšit!

LC


Všechny důležité informace najdete buď přímo v této novince, nebo v bočním panelu "Obsah článku".

Systém turnaje

Systém turnaje zůstane stejný jako na jaře. To znamená 6 skupin po 4/5 týmech, kdy v každé skupině je jeden nasazený tým a zbylé tři/čtyři náhodně vylosované, hraje se systémem BO1. Do hlavního turnaje postoupí dva nejlepší týmy z každé skupiny. Zbylé si půjdou zahrát doprovodný turnaj.
Play-Off se odehraje systémem Full Double Elimination BO1 (jedna vítězná mapa), kromě finále, kde tým z LB musí vyhrát 2 mapy, zatímco týmu z WB stačí uhrát mapu jednu.

Každý zápas můžete sledovat na HLTv, ip bude vždy v detailu zápasu u turnaje). Vybrané zápasy Play-Off potom přímo na PLAYzone TV!

Připomínám, že kromě daných pravidel jsou tu doplňující pravidla, které by si měl každý účastník důkladně přečíst!!

Doplňující pravidla 

  • Po odehrání zápasu každý hráč zůstane na serveru z důvodu podání protestu
  • V případě že hráč nastoupí se zakázaným nastavením bude z turnaje vyřazen jak hráč tak tým bez možnosti navrácení vstupného

Tresty a upozornění

  • Proklikávání mezi hráči je trestáno kontumací zápasu
  • Pokud tým/hráč opustí server a bude podána žádost na překontrolování SG testu bude tým napomenut případně vyloučen z celého turnaje bez možnosti vrácení vstupného

Ceny

  1. místo - 8000,- + 5x SteelSeries Kinzu
  2. místo - 4000,-
  3. místo - 3000,-

V komentářích nám můžete sdělit, koho typujete na celkového vítěze :).