Přejít k hlavnímu obsahu

CS odchází od Fofos.sk Gaming

1. 11. 2011 | 15:54 Counter Strike 1.6
Tým okolo Romana 'blade' Pilného ukončuje spolupráci s multiklanem Fofos.sk Gaming.V nedávné době v týmu, který si kdysi říkal team 9mm, proběhlo několik změn. Do fofos.sk se sekce přesunula ještě v sestavě wister-krejza-klaceeek-blade-netvor. Mezitím Vladimíra 'Netvor' Růžičku nahradil Jan 'MOLKA' Molinari a v posledních týdnech proběhly hned dvě zásadní změny.
Výchozí obrázek

Tým okolo Romana 'blade' Pilného ukončuje spolupráci s multiklanem Fofos.sk Gaming.

V nedávné době v týmu, který si kdysi říkal team 9mm, proběhlo několik změn. Do fofos.sk se sekce přesunula ještě v sestavě wister-krejza-klaceeek-blade-netvor. Mezitím Vladimíra 'Netvor' Růžičku nahradil Jan 'MOLKA' Molinari a v posledních týdnech proběhly hned dvě zásadní změny.

fofos
Fofos.sk na záříjovém Mezihernovém turnaji. Zleva: kLACEEEk, KREJZA, wister, MOLKA, blade

Na LanCraftu se projevila hned první z nich. Za MOLKU nastoupil scéně velmi známý Kamil 'zERG' Hanák a i když se tým neumístil na předních pozicích, s dobrými týmy zahráli vyrovnané výsledky.

Další zastávkou Fofos.sk byl Mezihernový turnaj v říjnu, kde se umístili na slušném čtvrtém místě po vyrovnaném zápasu o třetí místo se slovenskými Kristove Deti. David 'kLACEEEk' Hurník neměl možnost se na turnaj dostavit a tak za něj zaskočil Milan 'Striker' Švejda. Původně byla změna dočasná, ale nakonec se tým rozhodl zbavit se původního kapitána Marcela 'wister' Šeredy a náhradníka na MH dosadit do hlavní pětky.

Včera se ale tým po několika neshodách s managementem rozhodl opustit zázemí Fofos.sk Gaming a hledá nový multiklan, který by byl schopný se o ně postarat. Dokud nenajdou nové zázemí, budou vystupovat pod dočasným jménem Fast Five.

Vyjádření kapitána Romana 'blade' Pilného:

"Když jsme před prázdninami pod organizaci fofos šli, s manažery jsme byli domluveni na určitých věcech, které jsme akceptovali jak my, tak oni. Před LC nás opustil Molka a my jsme na poslední chvíli našli zERGa. Mrzí mě, že musely nastat další změny. Po soukromých problémech, které wister měl, jsme se rozhodli, že budeme pokračovat bez něj. Co se týče zázemí, změnili se manažeři, se kterými přišli i nové priority. Jelikož nám nebyl poskytnut během 4 měsíců ani server, rozhodli jsme se, že s Fofos gaming.sk ukončíme spolupráci."

Fast Five se v nejbližší době chystají na MSR kvalifikaci ve STORMu a v současnosti hrají českou kvalifikaci na IEM VI Global Challenge Kiev, kde ve druhém kole WB sesadili tým Sixbaners do Lower Bracketu.

Sestava Fast Five:

{#Česká Republika} Roman 'blade' Pilný
{#Česká Republika} Jan 'KREJZA' Mezník
{#Česká Republika} David 'kLACEEEk' Hurník
{#Česká Republika} Kamil 'zERG' Hanák
{#Česká Republika} Milan 'Striker' Švejda

Štítky: fofos.sk