Přejít k hlavnímu obsahu

INSENIA zbrojí

4. 3. 2012 | 18:10 Counter Strike 1.6
Je tomu zhruba měsíc, co INSENIA ohlásila svůj návrat na Česko-slovenskou scénu a sotva pár hodin od příchodu nové Counter-Strike 1.6 sekce.Pro některé dobře známý Lukáš "SlaLda" Vlček se rozhodl vzít svých pět spoluhráčů, vrátit se zpět do týmu, ve kterém již v minulosti působil a pokusit se posbírat nějaký ten úspěch na bitevním poli.Zda-li bude úspěšný ukáže až čas. Zatím to ale s formou nevypadá vůbec zle. Tým se usídlil na první příčce v naší 5v5 a tak můžeme jen čekat, jestli se objeví i na vrcholu jiných žebříčků. 
Výchozí obrázek

Je tomu zhruba měsíc, co INSENIA ohlásila svůj návrat na Česko-slovenskou scénu a sotva pár hodin od příchodu nové Counter-Strike 1.6 sekce.

Pro některé dobře známý Lukáš "SlaLda" Vlček se rozhodl vzít svých pět spoluhráčů, vrátit se zpět do týmu, ve kterém již v minulosti působil a pokusit se posbírat nějaký ten úspěch na bitevním poli.

Zda-li bude úspěšný ukáže až čas. Zatím to ale s formou nevypadá vůbec zle. Tým se usídlil na první příčce v naší 5v5 a tak můžeme jen čekat, jestli se objeví i na vrcholu jiných žebříčků.

 

Sestava INSENIA týmu:

{#Česká Republika} Lukáš "SlaLda" Vlček
{#Česká Republika} David "ZYXENSSEN" Biskup
{#Slovenská Republika} Igor "Doktorko" Giba
{#Česká Republika} Viktor "DarkAngel" Jiráček
{#Česká Republika} David "wonDy" Ondruš
{#Slovenská Republika} Lukáš "Korow" Kacvinsky

Více informací, včetně rozhovoru, se dočtete na stránkách Insenie.

 

Zdrojhttp://www.insenia.org