Přejít k hlavnímu obsahu

KAPARZO vyvrací odchod k nEophyte

11. 10. 2015 | 20:09 Counter-Strike 2
V tomto týdnu jsme vás informovali o možném příchodu nových pěti hráčů pod vlajky nEophyte. Mezi těmito hráči byl zmíněn i David "KAPARZO" Lacina, který doposud působí u eSuby. Jím vydaný komentář na jeho fanpage pak ale jeho odchod do nEophyte přímo vylučuje. Kaparzo u nEophyte působit, alespoň prozatím, nebude. 
Výchozí obrázek

V tomto týdnu jsme vás informovali o možném příchodu nových pěti hráčů pod vlajky nEophyte. Mezi těmito hráči byl zmíněn i David "KAPARZO" Lacina, který doposud působí u eSuby. Jím vydaný komentář na jeho fanpage pak ale jeho odchod do nEophyte přímo vylučuje. 


Kaparzo u nEophyte působit, alespoň prozatím, nebude. 

Kaparzův komentář na jeho profilu na Facebooku byl pak celkem jednostraný a dokonce se nebál nazvat náš portál bulvárním. Za svým setrváním u rivala nEophyte si pak zřejmě stojí, což potvrzují i hastagy #esubaforever, #esuba či #esubaforlife. Jak je to ale moc s Kaparzovo loajalitou k eSubě se můžeme pouze dohadovat. David "KAPARZO" Lacina totiž s nEophyte komunikoval a vyjednával podmínky svého působení. Vše ale selhalo na málo atraktivní nabídce ze strany organizace (viz. vyjádření níže). Do toho eSuba ovládla TopGaming se zajímavou finanční odměnou a stala se šampioném druhé sezóny. Možná i z tohoto důvodu nemá potřebu, alespoň prozatím, své působiště měnit. 

Ahoj, rád bych vám sdělil pár informací, protože v posledních dnech tu nastal celkem zmatek po odchodu STYKA a Oskara do HellRaisers. Začalo se tu šířit, že budu hrát za nEophyte a dokonce vyšla i novinka na bulvárním webu Playzone.cz.
Neříkám, že mi nabídka nepřišla, ale nebylo to dle mých představ. Plno lidí by si přálo, abych hrál v nEophyte, ale to se bohužel nestane. Rozhodl jsem se tak, že zůstanu v eSubě a dokončím to, co jsem zde začal. Klukům z nEph přeji, ať najdou k sobě tynejlepší a pokrajučí v cestě za úspěchem v EU.

- David "KAPARZO" Lacina, člen týmu eSuba

Tímto ale "spekulace" nekončí. Dle vyjádření Davida Laciny, jak jste se mohli přesvědčit, zůstává ve hře šance, že zbylí  hráči do nEophyte opravdu zamíří a že se oficiální představení zdržuje pouze kvůli hledání adekvátního pátého hráče, který bude mít evropské kvality. Necháme se tak překvapit, kam se nakonec sestava ex-Fraternitas vydá a samozřejmě vás o tom budeme informovat. 

Zdroj: Facebook
Štítky: eSuba, Kaparzo, nEophyte