Přejít k hlavnímu obsahu

Spouštíme Clanbase a Ladder

7. 9. 2006 | 13:50
Dnes o půlnoci, tedy v 00:00, budou spuštěny všechny steamové i nonsteamové soutěže a konečně můžete začít hrát. Rádi bychom vás upozornili na pár věcí.BugyJsme si v tuto chvíli vědomi ještě několika chyb na webu, které budou do spuštění odstraněny. Do půlnoci bude dodělán i formulář pro komunikaci s adminy, čemuž věnujte velkou pozornost. Přes něj bude moci měnit nick, steam id apod.
Výchozí obrázek

42.gif

Dnes o půlnoci, tedy v 00:00, budou spuštěny všechny steamové i nonsteamové soutěže a konečně můžete začít hrát. Rádi bychom vás upozornili na pár věcí.

Bugy

Jsme si v tuto chvíli vědomi ještě několika chyb na webu, které budou do spuštění odstraněny. Do půlnoci bude dodělán i formulář pro komunikaci s adminy, čemuž věnujte velkou pozornost. Přes něj bude moci měnit nick, steam id apod.

Multiúčty

Je zákázáno mít na webu více než jeden účet. V případě ztráty hesla, změny názvu apod., využívejte funkcí webu (tlačítko Nové heslo, Formulář pro komunikaci s adminy apod.) Závažnější problém je to samozřejme v Amateur series, kdy pak dochází k hostování apod. Systém nám nabízí dost možností, jak to odhalit, neriskujte proto.

Pokud někdo v tuto chvíli více účtů má, využijte zítra již zmíněný formulář.

Blokace hráče

V neděli 10.9.2006 bude aktivován systém blokací hráče, po vstupu do klanu. Znamená to tedy, že pokud hráč vstoupí do klanu, objeví se u něj datum, do kdy nemůže za klan hrát. Standardně je blokace nastavena na 7 dní. Toto je zásadní změna oproti starému systému. Registrace jsou tedy povoleny nepřetržitě po celou dobu soutěží, hráč ale nemůže ihned hrát. Pokud se ptáte proč, je to logické. Zabraňuje to přesunu hráčů před zápasem a navazuje to na tresty a multiúčty.

Přestupy

Od neděle 10.9.2006 začne také platit omezení počtu přestupu ve lhůtě 15ti dní. To znamená, že pokud nyní hráč vystoupí z klanu a vstoupí do jiného, dalších 15 dní už nemůže žádný přestup udělat. Po vstupu samozřejmě platí pravidlo o blokaci na 7 dní. Neexistuje, že CL vyhodí hráče omylem, to si řeště mezi sebou, admini toto budou ignorovat.

Dnes se ještě objeví článek v záložce Ligy a turnaje, stručně vás seznámíme, jak funguje systém výzev, potvrzování zápasů a protestů. V některých případech budou jemně aktualizována pravidla. Čtěte pozorně články, související ligami.

V případě jakých koliv nalezených bugů, kontaktujte admina nebo nám ho sdělte prostřednictvím emailu, icq, fóra apod.

--united-games team