Přejít k hlavnímu obsahu

wNv bez norského týmu !

20. 9. 2006 | 16:55
Včera v noci otřásla několika zahraničními cs portály nečekaná zpráva. Top norský tým wNv.eu oznámil , že byl vyhozen z organizace wNv. Tyto borce jsme mohli nedávno spatřit na norské WCG Pre-Qualifier , kde ve finále podlehli zkušeným mYm na mapách inferno a dust2 a to shodným výsledkem 16:3. Jeden z hráčů , r00fz , se nechal slyšet , že squad zůstane pravděpodobně pohromadě a zúčastní se WSVG v Londýně. Účast na norské WCG qualifier , která se odehraje ve Švédsku , bude bez organizace která by je podporovala nejspíše nemožné.
Výchozí obrázek

Včera v noci otřásla několika zahraničními cs portály nečekaná zpráva. Top norský tým  wNv.eu oznámil , že byl vyhozen z organizace  wNv. Tyto borce jsme mohli nedávno spatřit na norské WCG Pre-Qualifier , kde ve finále podlehli zkušeným mYm na mapách inferno a dust2 a to shodným výsledkem 16:3. Jeden z hráčů ,  r00fz , se nechal slyšet , že squad zůstane pravděpodobně pohromadě a zúčastní se  WSVG v Londýně. Účast na norské WCG qualifier , která se odehraje ve Švédsku , bude bez organizace která by je podporovala nejspíše nemožné.

Jeden z členů vedení , wNv|Luke , se k celé věci vyjádřil takto:

"Oficiální vyjádření přijde později. Zároveň doufáme , že se zatím nevyrojí mnoho spekulací založených na špatných informacích."

Nezbývá tedy nic jiného než čekat na objasnění celé situace , které zde jistě co nejdříve objevíte.

ex sestava wNv.eu:

 r00fz
 executeR
 draziw
 OmeN
 KunFigur3

by inF