Přejít k hlavnímu obsahu

Změny v kádru NoA

29. 8. 2006 | 21:51
Jistě si pamatujete , že poté co NoA dominovali v roce 2004 counter strike scéně , se událo v tomto týmu strašně moc změn. Hráči odcházeli jako na běžícím páse , sestava se neustále obměňovala. Z nedávných událostí tohoto klanu si můžete pamatovat například ztrátu jednoho z nejlepších taktiků na světě , hráče který byl znám jako Joergen "XeqtR" Johannessen. Nyní tu máme opět změnu v sestavě. Rasmus "FaagaN" Moller přechází do neaktivity , protože se podle svých slov chce věnovat na 100% studiím. Díru v sestavě se vedení rozhodlo vyplnit hráčem , který donedávna hájil barvy SoA - Alexander "ave" Holdt. Ave si tak v SoA zahrál zhruba dva týdny a podle vyjádření TeamuNoA by měl plnit funkci taktic leadera , zatímco hpx se bude moci více soustředit na svoje awp.
Výchozí obrázek

Jistě si pamatujete , že poté co NoA dominovali v roce 2004 counter strike scéně , se událo v tomto týmu strašně moc změn. Hráči odcházeli jako na běžícím páse , sestava se neustále obměňovala. Z nedávných událostí tohoto klanu si můžete pamatovat například ztrátu jednoho z nejlepších taktiků na světě , hráče který byl znám jako Joergen "XeqtR" Johannessen.

Nyní tu máme opět změnu v sestavě. Rasmus "FaagaN" Moller přechází do neaktivity , protože se podle svých slov chce věnovat na 100% studiím. Díru v sestavě se vedení rozhodlo vyplnit hráčem , který donedávna hájil barvy SoA - Alexander "ave" Holdt. Ave si tak v SoA zahrál zhruba dva týdny a podle vyjádření TeamuNoA by měl plnit funkci taktic leadera , zatímco hpx se bude moci více soustředit na svoje awp.

TeamNoA line-up:

Brian "hpx" Christensen
Christian "Paddy" Juhl
Danny "zonic" Sorensen
Mohammed "mJe" Eid
Alexander "ave" Holdt
Rasmus "FaagaN" Moller (inactive)

Line-up SoA vypadá nyní takto:

Martin "zone" Eilertsen
Kristoffer "elevate" Hansen
Magnus "pzyclone" Hansen
Christoffer "Sunde" Sunde

Hodně stěstí oběma týmům !

zdroj: www.nip-gaming.com

by infstAr!