Přejít k hlavnímu obsahu

Snoubenka v slzách! Bylo to úžasné, hodnotí IEM Katowice rodina vítěze

4. 3. 2022 | 07:30 Counter-Strike 2 Rozhovor
Finn 'karrigan' Andersen patří mezi nejstarší profesionální hráče na scéně. Mimo to je však jedním z nejuznávanějších kapitánů, který posbíral nespočet prestižních titulů. Po tom katovickém jsme měli tu čest krátce vyzpovídat jeho blízké, konkrétně snoubenku a pyšného tátu. Takhle vypadají emoce, které umí esport vytvářet!
karriganova snoubenka a otec
karriganova snoubenka a otec
Zdroj: PLAYzone

Podporovali jste karrigana po celou dobu turnaje. Jaké byly vaše prvotní pocity po výhře finále?

Přítelkyně: Právě teď vůbec nenacházím slova, celé utkání bylo jako na horské dráze. Cítila jsem se dobře, jelikož na karriganovi bylo vidět, že je v pohodě a cítí se sebejistě. Navíc šlo o první velký turnaj po několika letech a slyšela jsem diváky křičet jeho jméno a celkově podporovat jeho tým. Měla jsem obavy po tom, co si jeho tým prošel problémy okolo covidu, přeci jen si zasloužil být na pódiu a zvednout trofej nad hlavu. Jsem tak velice šťastná, že to vyšlo.

Jde o jeden z nejpyšnějších dní vašeho života?

Otec: Ano, vrátili jsme se sem po 2 letech pandemie koronaviru a Finnovi už je 32 let. Je to jeho návrat a znovu se ukázal. A tohle dělá vždycky. Takže jsem čekal 2 roky a možná je to naposled. Většinou ale s ním jezdím a snažím se být okolo něho na turnajích. Nicméně teď byla doba bez výsledku. Je to úžasný tým, je skvělé ho znovu vidět (hrát), vidět ho šťastného. Dát dohromady tým, s nímž může hrát. Dokázal hrát s různými hráči, měli v týmu covid a tak nevěděli kdo bude hrát. Rain nemohl v play-off hrát a rozhodnutí muselo být učiněno v krátkém čase, toto je velice složité a je úžasné vidět, co znovu dokázal.

 
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.