Přejít k hlavnímu obsahu

Přes 2 miliony korun! Tolik stojí v Diablo Immortal vylepšení postavy naplno

6. 6. 2022 | 19:05 Zajímavost
Diablo Immortal vyšlo teprve pár dnů zpět a už nyní ho hráči takřka nesnáší. Spousta skalních fanoušků si stěžuje na repetitivní gameplay, chyby a mikrotransakce. Aby si hráči vylepšili svou postavu za pomocí peněz na maximum, musí utratit 2 a půl milionů korun.
Diablo Immortal
Diablo Immortal
Zdroj: Activision Blizzard

Fanoušci očekávali, že reputaci Activision Blizzard zlepší očekávaná pařba Diablo Immortal pro počítače a mobilní telefony. Jenže vývojáři se nesetkávají s nadšenými reakcemi. Repetitivní gameplay, bugy, chyby a mikrostransakce. Právě poslední položka je v novém Immortal snad nejvíce kritizována. Ve hře se totiž představily tzv. Legendary Gems, které vylepší postavu. Lze je získat pouze s pomocí reálných peněz.

Pokud byste chtěli z úplně nové postavy udělat maximálně vylepšeného poloboha, museli byste ve hře strávit 10 let, aby vaše postava byla na stejné úrovni, jako ta platícího hráče. Ani za reálné peníze ale nemají gameři drahokam na vylepšení jistý. Může padnout z Legendary Crests (obdoba lootboxů), ale nemusí. Právě tyto bedny by mohl být jedním z důvodů, proč hra nevyšla v Belgii, Nizozemsku a tradičně v Číně.

Každopádně zpět k drahokamům. Pokud byste si chtěli postavu vylepšit naplno jen díky napěchovanému bankovnímu účtu, celá částka by dosahovala na 110 000 dolarů! V převodu na české koruny by šlo přibližně 2,5 milionu!

Youtuber s přezdívkou Gregg2G ke stavu Diabla dodává, že na nejvyšší kvalitu drahokamů hráči, kteří neplatí, ani nedosáhnou.

 

Zdroj: Gamerant.com
Štítky: diablo, Lootbox, Blizzard
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.